Calatoriti alaturi de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL catre o destinatie estetica remarcabila, care face din Germania tinta unui itinerariu turistic de elita, la cuantumuri accesibile, caracterizat prin confort, siguranta, eleganta conferita de un parc auto modern si precizie in mobilitatea internationala, posibil prin programul Offenburg -Targu Frumos-transport cu autocarul.

Citadela germana este recunoscuta in constiinta legendara urbana prin reprezentarea unei fortificatii castelane cu portile de fier forjat lasate libere. Imaginea reprezentativa a destinatiei germane a creat traditie in folclorul sau legendar, orasul constituind finalitatea unui  transport Offenburg -Targu Frumos cu autocarul.

Asezat in landul Baden-Wurttemberg, orasul catre care se indreapta cu regularitate si consecventa curse autocar Offenburg –Targu Frumos reuseste sa se dezvolte drept capitala administrativa a regiunii Ortenaukreis. Aflat la 15 kilometri est de Rhine, intre Karlsruhe si Freiburg, orasul este conectat la Strasbourg si la Padurea Neagra, oferind posesorilor unor bilete de autocar Offenburg -Targu Frumos nu doar o priveliste sugestiva dar si posibilitati multiple de continuare a parcursului turistic in imprejurimi.

Manastirea Capucina, Muzeul Ritterhaus, o baie iudaica, Palatul Regal Offenburg sunt doar cateva dintre obiectivele care deschid lista potentiala a parcursului turistic si cultural dedicat celor care aplica, in conditii virtuale dinamice si simplu de navigat, pentru o  rezervare bilet pe ruta Offenburg -Targu Frumos.

Simpla completare a unui formular de rezervare online faciliteaza accesarea pachetelor noastre de calatorie personalizate, adaptate la exigentele si nevoile fiecarei clase particulare de clienti pe care o reprezentam. Portalul nostru virtual deschide si programe ofertante care ingaduie intreprinderea unui voiaj romano-german reusit sub presiunea timpului, prin pachetul last-minute Offenburg -Targu Frumos.

Eficienta, simplitate, rapiditate, bun gust si eleganta: iata cateva dintre avantajele pe care Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL le acorda, intr-un parteneriat de traditie tuturor clientilor care primesc, prin simpla accesare a portalului nostru online, consultanta de voiaj gratuita.

Pentru o calatorie de elita la preturi traditionale, contactati Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL!