„Castelul deschis”- o reprezentare a unei fortificatii castelane cu portile de fier forjat lasate libere- este imaginea reprezentativa a Offenburg-ului, citadela germana care constituie finalitatea unei calatorii de elita realizata de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. in conditii de profesionalism si de siguranta prin Offenburg -Iasi-transport cu autocarul.

 Situat in landul Baden-Wurttemberg, oras dezvoltat, capitala administrativa a regiunii Ortenaukreis, Offenburg este situat la cca 15 km est de raul Rhine intre Karlsruhe si Freiburg. Constituind destinatia programului de transport Offenburg -Iasi cu autocarul, citadela germana este conectata spre vest de Strasbourg, pana in Franta, fiind asezata la gura de varsare a raului Kinzig, aproape de Padurea Neagra.

Exceptand pitorescul natural care acorda sarmului turistic german zonal o nota aparte, orasul propune, prin curse autocar Offenburg –Iasi, un capital generos de obiective turistice in randul carora regasim Manastirea Capucina, Muzeul Ritterhaus, o baie iudaica, Palatul Regal Offenburg.

Cumparand direct de pe site-ul oficial al companiei noastre bilete de autocar Offenburg –Iasi, dobanditi sansa de a parcurge un traseu turistic formidabil, orasul conservand inca origini romane in ceea ce priveste arhitectura urbana si ambientala deopotriva.

Procesul de rezervare bilet pe ruta Offenburg –Iasi este posibil in format electronic, accesand portalul nostru online: site-ul realizat in conditii tehnice care va permit mobilitate si facilitate a accesului, contine o baza de date completa a rutelor europene pe care le realizam, a protocolului de discount-uri precum si a serviciilor firmei noastre.

Prin simpla completare a unui formular de rezervare online procurati un bilet de calatorie economisind timp si achitand un cuantum personalizat, in vreme ce voiajele neplanificate nu mai constituie o problema, prin lansarea programului last-minute Offenburg –Iasi.

 Siguranta, confort, mobilitate, un parc auto modern, o echipa de profesinisti, preturi personalizate si consultanta de voiaj gratuita: iata privilegiile parteneriatului cu Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL prin oferta de transport Offenburg -Iasi cu autocarul. Va uram calatorie placuta!