Pentru o calatorie in care cultura germana si spiritualitatea autentica sunt redate sub impactul unei citadele traditionale, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL sugereaza intreprinderea unui voiaj international remarcat prin confort, siguranta, precizie si lejeritate in mobilitate si eleganta conferita de un parc auto modern, dirijat de o echipa de profesionisti, prin programul Nürnberg -Targu Frumos-transport cu autocarul.

Oferta de transport Nürnberg -Targu Frumos cu autocarul va ofera prilejul ideal pentri o mobilitate turistica internationala eficienta pana in Bavaria, citadela germana, gazda a calatoriei dumneavoastra, aflandu-se sub administratrea Franconie de mijloc.

Aflat de-a lungul raului Pegnitz, cu iesire la canalul Dunare-Main-Rhin, orasul este dezvoltat la cca 110 kilometri de o metropola germana savuroasa, Munchen. Astfel, daca recurgeti la curse autocar Nürnberg –Targu Frumos va puteti extinde traseul in imprejurimi, bucurandu-va de proximitatile metropolitane, dar si de centre vechi aflate in imediata vecinatate, precum Grossgrundlach, Kraftshof, Thon, Neunhof-in nord-vest, Ziegelstein – in nord-est, Altenfurt, Fischbach in sud-est, Katzwang si Kornburg in Sud.

Daca achizitionati, activand direct site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL bilete de autocar Nürnberg -Targu Frumos ajungeti intr-un reputat centru academic, in care au fost initiate cele mai puternice programe astronomice, situate sub custodia lui Mueller de Konigsvberg si continuate prin proiectele lui Copernicus, mai tarziu, in secolul XVI.

La destinatie, puteti consulta, intr-unul dintre muzeele urbane, prima cronica urbana ilustrata si scrisa de Anton Koberg, un model exemplar pentru creatiile similare ulterioare. Aici isi expun primele creatii reputati muzicieni, artisti si compozitori germani, dintre care ii amintim pe Wagner, Sachs si Pachelbel. In sensul acesta, o  rezervare bilet pe ruta Nürnberg -Targu Frumos operata in cadrul portalului nostru virtual degaja posibilitatea de a regasi nenumarate obiective turistice, dintre care Castelul Nuremberg, piata Hauptmarkt ori Catedrala Gotica Sf. Lorenz, biletul dumneavoastra de voiaj fiind mai curand un portal catre un univers consacrat din perspectiva estetica.

Un program distinct in randul itinerariilor romano-germane pe care le manageriem este cel in formula last-minute Nürnberg -Targu Frumos, prin care puteti calatori cu profesionalism si siguranta, in conditii optime de timp, si chiar sub egida unor factori constrangatori, aplicand prin completarea unui formular de rezervare online.

Preturi de traditie pentru calatorii de elita? Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va ureaza bun venit!