Un sejur istoric, intr-o urba in care cultura si spiritualitatea germana sunt prezente intr-o formula autentica, se deschide pe meleagurile Nurnburg-ului, oras al Bavariei, aflat sub administrarea Franconiei de mijloc.

Aceasta este destinatia pe care Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL a integrat-o in oferta Nürnberg -Iasi-transport cu autocarul, printr-un protocol european de calatorie care face posibila orice ruta romano-germana cu precizie si lejeritate in mobilitate, sub indrumarea unei echipe de profesionisti si prin exercitiul unui parc auto modern complet utilat.

Prin transport Nürnberg -Iasi cu autocarul ajuneti intr-o citadela germana situata de-a lungul raului Pegnitz, in apropierea canalului Dunare-Main-Rhin, localizata la cca 110 kilometri in nordul Munchen-ului. Bucurandu-se de o regiune metropolitana dezvoltata, Nurberg isi conserva atmosfera traditionala incluzand sub administratia sa orase foarte vechi precum Grossgrundlach, Kraftshof, Thon, Neunhof-in nord-vest, Ziegelstein – in nord-est, Altenfurt, Fischbach in sud-est, Katzwang si Kornburg in Sud, pe care le puteti vizita prin  curse autocar Nürnberg –Iasi.

 

Reputat centru al umanismului european, al stiintelor, artelor libere si inventiilor fizice, Nurnberg contribuie decisiv la dezvoltarea astronomiei prin programele de cercetare ale lui Mueller de Konigsberg, care construieste primul observator astronomic si publica cele mai importante harti de profil in 1471.

Aici avea sa vada, mai tarziu, lumina tiparului, primele publicatii ale lui Nicolaus Copernicus in 1543. Achizitionand bilete de autocar Nürnberg –Iasi puteti vizita astfel cele mai importante muzee de astronomie, dar puteti realiza si un itinerariu cultural artistic. Aici apare pentru prima data o cronica urbana ilustrata, scrisa si estetizata de Anton Koberger, si tot aici isi expun printre primele creatii Wagner, Sachs, ori Pachelbel.

Aplicand pentru rezervare bilet pe ruta Nürnberg –Iasi, direct pe site-ul oficial al comapniei, descoperiti o serie de obiective turistice sugestive, precum: Castelul Nuremberg, constituit din trei palate diferite, piateta Hauptmarkt, gazduind podul renascentist Fleischbrucke care leaga regiunea de Pegnitz, catedrala gotica Sf. Lorenz, Muzeul national de arta.

Protocolul complet de calatorie se afla expus pe site-ul oficial  al firmei, unde gasiti atasat regimul de discounturi, programul curselor intreprinse dar si serviciile companiei noastre, alaturi de un formular de rezervare online, pe care il puteti completa in vederea rezervarii unui loc in cadrul curselor noastre romano-germane. Daca sunteti nevoiti sa calatoriti sub presiunea timpului, recomandarea companiei noastre este aceea de a aplica pentru pachetul last-minute Nürnberg –Iasi.

 Pentru un parcurs cultural, istoric si spiritual autentic, direct in inima Bavariei germane, contactati Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL.