Compania SC Armin Mayer Reisen SRL va propune sa porniti alaturi de echipa noastra pe un nou itinerariu romano-german prin intermediul ofertei de transport Neuburg an der Donau-Botosani cu autocarul!

 

Situat in districtul Neuburg-Schrobenhausen, al tinutului Bavaria Superioara, orasul Neuburg an der Donau aduce in prim plan vizitatorilor sai obiective turistice importante, imbinate armonios cu frumusetea peisajelor boeme tipice Germaniei. Dintre acestea amintim cateva din lacasurile de cult ca Biserica Sfantului Petru, Hofkierche sau Christuskirche, castelul Neuberg datand inca din secolul al XIII-lea, Teatrul de papusi sau Muzeele de arheologie sau de arta, toate fiind accesibile acum printr-o rezervare bilet pe ruta Neuburg an der Donau – Botosani.

Pentru ca ne preocupa interesele clientilor nostri, compania SC Armin Mayer Reisen a dezvoltat nu doar un sistem accesibil de achizitionare a biletelor, dar si cuantumuri diferentiate de pret, gestionate in baza unui protocol de calatorie elaborat sub standarde internationale de top. Fie ca realizati o calatorie de afaceri sau una personala, individuala sau ca facand parte dintr-un grup organizat de oameni, raportul calitate –costuri isi va inclina balanta in favoarea intereselor partenerilor nostri de drum.

 

Site-ul oficial al companiei va sta acum la dispozitie pentru a efectua intr-o maniera rapida si directa achizitionarea necesara, iar o simpla completare a paginii de formular de rezervare online va aduce in mijlocul unui burg german cu istorie. Procurarea unor bilete de autocar Neuburg an der Donau-Botosani nu a mai fost atat de simpla niciodata!

 

Neuburg an der Donau-Botosani- transport cu autocarul este oportunitatea ideala pentru cei care isi doresc sa se alature locuitorilor germani in cadrul Festivalului din Castelul Neuburg, ce comemoreaza frumusetea timpurilor renascentiste. Un alt eveniment important pe care il gazduieste burgul german este reprezentat de Concertele Baroc, iubitorii de muzica delectandu-se astfel cu maiestria artistilor locali, dar si a celor veniti din strainatate.

 

Deoarece suntem la curent cu schimbarile de ritm din viata clientilor nostri, cautam sa ne imbogatim mereu ofertele si sa venim in sprijinul lor indiferent de situatia creata. Asa au luat nastere rezervarile last-minute Neuburg an der Donau-Botosani, acestea devenind solutia ideala pentru deplasarile in interes de serviciu aparute in regim de urgenta sau a escapadelor de relaxare ce nu au putut fi planificate din timp.

 

Nu va puteti decide in privinta alegerii dumneavoastra? Compania SC Armin Mayer Reisen SRL va invita sa va alaturati echipei noastre intr-un sejur de elita, oferit prin intermediul ofertei de transport Neuburg an der Donau- Botosani cu autocarul, careia i se vor asigura servicii conforme standardelor internationale de top, prin confort, profesionalism si siguranta!