Prin programul de voiaje romano-germane inaugurat de Compania SC Armin Mayer Reisen SRL calatoriti in orasul Neuburg an der Donau, aplicand pentru oferta Neuburg an.D -Targu Frumos-transport cu autocarul.

Destinatia, recunoscuta pentru capitalul cultural, intelectual si livresc de care dispune, ramane consemnata in constiinta literaturii clasice drept Newcastle, fiind pozitionata de-a lungul Dunarii. Aici, 16 diviziuni va asteapta, prin prisma ofertei de transport Neuburg an.D -Targu Frumos cu autocarul sa fie vizitate: Altmannstetten, Bergen, Bittenbrunn, Bruck, Feldkirchen, Gietlhausen, Hardt, Heinrichsheim, Herrenworth, Hessellohe, Joshofen, Marienheim, Maxweiler, Laisacker, Sehensand, Zell.

Orasul german catre care se indreapta cu regularitate si precizie rutiera curse autocar Neuburg an.D –Targu Frumos este capitala a tinutului Palatinate-Neuburg, oferind turistilor nu doar o panorama inedita dar si posibilitatea intreprinderii unui itinerariu cultural remarcat prin nenumarate repere, dintre care cel mai important este Palatul ducal renascentist Neuburg, realizat intre 1530 si 1545. Proiectat sub supravegherea atenta a lui Otto Henry, cladirea castelana dispune de o galerie baroca ampla, care gazduieste cele mai frumoase piese de pictura bavareza, dar si de arheologie si sculptura, expusa in muzeele pe care le are in custodie.

Cumparati, pentru a va bucura de toate acestea, direct de pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL, bilete de autocar Neuburg an.D -Targu Frumos.

In stil renascentist, rococo si gotic, bisericile Sf. Petru si Sf. Ursula, respectiv turnul orasului, alaturi de Biblioteca provinciala, completeaza o vedere turistica integrala a ambientului cultural pe care citadela germana il promoveaza. Pentru un itinerariu complet, pe site-ul oficial al companiei puteti opera procesul de rezervare bilet pe ruta Neuburg an.D -Targu Frumos, ofertant prin prisma cuantumurilor implicate si a regimului de discount garantat studentilor, elevilor, copiilor, pensionarilor si grupurilor organizate.

Programul last-minute Neuburg an.D -Targu Frumos constituie un real sprijin pentru cei care calatoresc sub  presiunea timpului, in vreme ce completarea unui formular de rezervare online presupune faptul ca va aflati la doar un click distanta de incheierea unui parteneriat durabil cu Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL! Va uram drum bun catre Germania!