Calatoriti impreuna cu Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL pana in Germania, in orasul Neuburg an der Donau, cunoscut in literatura clasica drept Newcastle, aflat de-a lungul Dunarii, prin oferta Neuburg an.D -Iasi-transport cu autocarul.

 Orasul, capitala a districtului Neuburg-Schrobenhausen, din Bavaria, constituie sursa unui itinerariu turistic de exceptie, in principal datorita atmosferei pitoresti care se prelungeste in cele 16 diviziuni: Altmannstetten, Bergen, Bittenbrunn, Bruck, Feldkirchen, Gietlhausen, Hardt, Heinrichsheim, Herrenworth, Hessellohe, Joshofen, Marienheim, Maxweiler, Laisacker, Sehensand, Zell, in care puteti ajunge apeland la oferta de transport Neuburg an.D -Iasi cu autocarul.

 

Capitala tinutului Palatinate-Neuburg, citadela germana manifesta o arhitectura urbana aparte, prin zidul defensiv care inconjoara centrul vechi al orasului. Prin curse autocar Neuburg an.D –Iasi, puteti descoperi atmosfera arhaica a urbei, un itinerariu turistic complet incepand cu Palatul Ducal in stil renascentist, Neuburg, construit intre 1530 si 1545 sub conducerea lui Otto Henry.

Dispunand de o galerie baroca in colectia bavareza de pictura, castelul isi alatura muzeul de arheologie Archäologie-Museum Schloss Neuburg an der Donau, o ramura a constructiei artistice bavareze omonime.

Turnul orasului, ridicat in 1603, in stil renascentist, alaturi de Biblioteca privinciala realizata in stil rococo si de bisiericile in stil baroc Sf. Petru si Sf. Ursula, datand din secolele XVII-XVIII, redau atmosfera cultural-spirituala a istoriei moderne a citadelei, pe care o puteti admira achizitionand  bilete de autocar Neuburg an.D –Iasi.

 Consultand site-ul oficial al companiei noastre, puteti opera o rezervare bilet pe ruta Neuburg an.D –Iasi in conditii grafice de exceptie, portalul nostru virtual continad expuse protocolul de calatorie aferent, costurile, rutele complete de transport international de persoane executate de compania noastra in Europa  precum si regimul de discounturi aferent, garantat de altfel grupurilor organizate, copiilor, elevilor, studentilor si pensionarilor.

Prin completarea unui formular de rezervare online, obtineti un loc in cadrul curselor de transport Neuburg an.D -Iasi cu autocarul, achizitionat la costuri personalizate, in functie de exigentele si prioritatile clientilor. De aceea, compania noastra a lansat programul last-minute Neuburg an.D –Iasi, care in conditii de profesionalism si siguranta, la preturi ofertante, realizeaza transportul romano-german pe ruta mentionata in favoarea turistilor care calatoresc sub presiunea timpului.

Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. va multumeste pentru alegerea facuta, recompensandu-va prin precizie rutiera, mobilitate europeana la costuri avantajoase, siguranta si confort!