Daca optati pentru o calatorie de elita catre o destinatie metropolitana, atunci Munchen este o solutie optima in vederea intreprinderii unui voiaj romano-german de elita. Prin oferta München -Targu Frumos-transport cu autocarul calatoriti, prin prisma companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL catre al treilea oras german ca intindere, dupa Berlin si Hamburg, etimologia originara recomandandu-l drept „orasul calugarilor”, asa cum este pastrat si in constiinta sa legendara urbana, in contrast cu aerul cosmopolit.

Motto-urile citadelei germane,  Munchen mag dich- Munchen te iubeste, respectiv Weltstadt mit Herz- Metropola care are o inima confirma calitatea programului de transport München -Targu Frumos cu autocarul.  Frumusetea geografica, mixtura capitalului cultural cu cel turistic si spiritual, redau fostul burg german in calitatea unei destinatii exhuberante, accesibila acum prin grila de preturi pe care v-o propunem.

Asezarea in Bavaria Superioara, la cca 50 de kilometri de nordul Alpilor, ofera citadelei germane o alura urbana extraordinara, de care turistii se pot folosi in vederea realizarii unor promenade in aer liber, relaxante, prilejuite de curse autocar München –Targu Frumos.

Lista reputatelor obiective turistice debuteaza cu Marienplatz, o piateta cu influente latine din centrul nou al orasului, din mijlocul careia tresare un turn istoric care detine mecanismele Rathus-Glockenspeil, alaturi de cele trei foste fortificatii ale orasului, conservate: Isartor, Sendlinger Tor si Karlstor. Detinatorii unor bilete de autocar München -Targu Frumos pot lua la cunostinta de toate acestea, continuandu-si fluxul turistic prin obiective precum Pertskirche, catedrala situata sub patronajul Sf. Petru, catedrale renascentiste si biserici in stil baroc si rococo, ori bulevarde cu alura regala, dintre care amintim Breinnerstrasse si Ludwigstrasse, care ramane in constiinta publica pentru dezvoltarea celor mai importante rute economice si trocuri de succes din vechime.

Operati pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL o rezervare bilet pe ruta München -Targu Frumos care poate oferi iubitorilor de estetica un adevarat peripluu cultural catre Opera de stat bavareza, Teatrul National, unde obisnuia sa concerteze Wagner, ori muzeele care expun pcturile lui Klee si Kandinsky.

Sub presiunea timpului va puteti intreprinde voiajul prin programul last-minute München -Targu Frumos, completarea integrala a unui formular de rezervare online oferindu-va posibilitatea de a fi parteneri ai Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. Va uram drum bun catre destinatia aleasa!