Capitala a Bavriei, cel mai mare oras al zonei omonime, Munchen isi deschide portile tuturor turistilor care aplica pentru oferta München -Iasi-transport cu autocarul, lansata de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL.

Al treilea oras german ca dimensiune, dupa Berlin si Hamburg, Munchen, orasul calugarilor, asa cum a fost nimit pornind de la etimologia proprie dar si de la legenda sa urbana, si-a procurat in timp alura de oras cosmopolit, oferta de  transport München -Iasi cu autocarul fiind implicit recomandata de cele doua motto-uri ale reputatei citadele germane, Munchen mag dich- Munchen te iubeste, respectiv Weltstadt mit Herz- Metropola care are o inima.

Cele doua sloganuri au facut turismul practicat in aceasta regiune sa fie vandabil, configurand astfel o atractie europeana de traditie nu doar din pricina continuturilor antreprenoriale, culturale ori academice, dar si datorita ambientului geografic.

Situat in Bavaria Superioara, la 50 de kilometri in nordul Alpilor, Munchen se descopera pasionatilor de turismul montan prin curse autocar München –Iasi ademenindu-si vizitatorii prin obiective de un ambient istoric loial vremurilor pe care le reprezinta.

Astfel, piata centrala- Marienplatz, recunoscuta pentru columna centrala care leaga centrul vechi de centrul nou al orasului, inalta un turn care contine celebrele mecanisme Rathus-Glockenspeil, carora li se alatura trei fortificatii medievale conservate, din portile orasului: Isartor, Sendlinger Tor si Karlstor.

Parcursul turistic, posibil prin achizitionarea unor bilete de autocar München –Iasi se continua cu Pertskirche, o catedrala aflata sub patronajul Sf. Petru si realizata in stil romanesc, Biserica Sf. Duh, construita in stil baroc, Catedrala Frauenkirche, ridicata pentru Arhiducesa de Munich, in stil renascentist, din turlele careia Alpii pot fi admirati in toata grandoarea lor, biserici in stil baroc si rococo, piata Odeon.

Cele mai frumoase promenade in citadela germana se petrec pe bulevardele regale, conservate in stil neoclasic: Breinnerstrasse leaga Odeon de Kionigsplatz, in vreme ce calea Ludwigstrasse, reputata pentru traseele economice si comerciale, pastreaza axa Ludwig-Maximilians-Universitat.

Site-ul oficial al companiei noastra sta la dispozitia turistilor care aplica pentru o rezervare bilet pe ruta München –Iasi, sejurul european propus de Armin Mayer Reisen fiind favorabil si iubitorilor de arta si de estetica, prin nenumaratele institutii culturale de care orasul gazda dispune: Teatrul National, unde Wagner a sustinut nenumarate recitaluri, Opera de stat bavareza, Filarmonica Munich, casa memoriala a lui Thomas Mann, ori muzeele care adapostesc picturi ale lui Paul Klee, Wassily Kandindsky, Alexej von Jawlensky, Gabriele Munter, Alfred Kubin sunt doar cateva dintre ispitele frumosului artistic din zona.

Turistii care sunt constransi sa execute un voiaj de aceasta maniera pot opta pentru pachetul last-minute München –Iasi, ale carui conditii sunt descrise pe site-ul oficial al companiei noastre. Aici veti gasi expunerea tuturor rutelor pe care le demaram, programul acestora, regimul de discounturi aferent dar si un formular de rezervare online, pe care il puteti completa in masura in care optati sa fiti partenerul nostru de calatorie.

Catre o capitala europeana, o metropola turistica de exceptie si un punct cultural strategic pentru Germania postmoderna, transport München -Iasi cu autocarul este solutia propusa de SC. Armin Mayer Reisen SRL.