Compania SC Armin Mayer Reisen SRL va propune un nou itinerariu romano-german prin oferta de transport München-Botosani cu autocarul! De aceasta data, echipa noastra de profesionisti va va purta catre capitala provinciala a Bavariei, ce are aproximativ 1,5 milioane de locuitori, dintre care 25% sunt straini.

 

München-Botosani-transport cu autocarul aduce partenerii nostri de calatorie intr-un burg german cu renume, fiind al treilea mare oras din Bavaria, dupa Berlin si Hamburg, dar si doisprezecelea din Uniunea Europeana. Mentionat pentru prima data in 1158, München are o istorie tumultoasa, astfel ca iubitorii de cultura generala vor afla ca in anul 1327, intregul oras a fost mistuit de flacari si reconstruit cativa ani mai tarziu de Ludovic al IV lea.

O rezervare bilet pe ruta München-Botosani va poarta catre un burg german a carei prima institutie academica, Academia Bavareza de Stiinte, a fost fondata in 1759. Fie ca va doriti un sejur individual sau intr-un grup organizat de persoane, fie ca porniti la drum in interes de serviciu sau intr-un voiaj de recreere, compania SC Armin Mayer Reisen SRL pune la dispozitia partenerilor sai de calatorie cuantumuri diferentiate de pret in functie de particularitatile fiecarui tip.

 

Procurarea unor bilete de autocar München-Botosani a devenit mai accesibila prin intermediul site-ului oficial al companiei, iar pagina formular de rezervare online va aduce mai aproape de obiective turistice ca Marienplatz- numita dupa statuia cu Fecioara Maria din centrul pietei, cu noua si vechea primarie, ce atrag privirile trecatorilor prin turnurile lor. Tot aici, veti regasi Biserica Sf. Petru care este cea mai veche biserica din centru. Spectaculoasa arhitectura medievala a bisericii Frauenkirche este cea pentru care lacasul de cult este mai faimos decat alte cladiri de acelasi tip.

 

Prin intermediul ofertei de transport München-Botosani cu autocarul, capitala Bavariei va va descoperi numeroase muzee de arta, printre care si Alte Pinakothek, Neue Pinakothek si Pinakothek der Moderne cuprinse in cartierul Kunstareal. Gradina Englezeasca sau Deutsches Museum-muzeu celebru al tehnicii sunt alte doua impozante obiective turistice pe care se merita sa le vizitati daca treceti prin burgul german.

 

Fiind interesati de particularitatile calatoriilor initiate de partenerii nostri de voiaj, compania SC Armin Mayer Reisen SRL pune la dispozitia dumneavoastra rezervarile de tip last–minute München-Botosani, atat pentru calatoriile in interes de serviciu cat si pentru un sejur planificat in graba.

 

Compania SC Armin Mayer Reisen SRL va aduce la destinatie in conditii de confort si siguranta, alaturate eficientei rutiere pe care echipa noastra de profesionisti o imprima fiecarei calatorii in parte! Avand la baza un protocol de calatorie care instantiaza rigorile standardelor internationale de top, voiajului dumneavoastra ii este asigurat succesul si buna dispozitie!

 

Va invitam sa porniti alaturi de noi intr-un sejur fascinant prin München-Botosani-transport cu autocarul! Compania SC Armin Mayer Reisen SRL va duce la destinatia dorita, dorindu-va un drum bun!