Un oras situat in regiunea administrativ-bavareza a Swabiei, din Germania, Memmingen isi cucereste turistii prin posibilitatile antreprenoriale si academice care il recomanda ca lider al acestor domenii in regiunea marginita de Dunare si de Iller. Aceasta este noua dumneavoastra destinatie de calatorie pe care Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL a inclus-o intr-un amplu protocol de voiaj prin oferta Memmingen -Iasi-transport cu autocarul.

 Marginit in vest de Iller, marcand granita cu Baden-Wurttemberg, iar in nord, est si sud, de catre districtul Unterallgau, Memmingen este al cincilea oras ca dimensiune din Swabia, remarcandu-se prin influentele originare romane.

Centrul vechi al orasului, un element turistic semnificativ, pe care il puteti parcurge apeland la transport Memmingen -Iasi cu autocarul, va dezvaluie mostenirea latina prin turnuri, castele, case patriciene, palate si fortificatii de origine romana, majoritatea fiind intalnite in regiunea de sud a citadelei germane.

O recomandare favorabila pentru aplicarea unei rezervari in cadrul unor curse autocar Memmingen –Iasi este constituita de insusi mottoul destinatiei: Memmingen-Stadt mit Perspektiven- Memmingen- orasul perspectivelor, va deschide un itinerariu european remarcabil, fiind recunoscut ca un militant de seama al drepturilor omului.

De fapt, orasul este gazda scrierii primelor 12 articole ale drepturilor omului, instituind o adevarata traditie civila si democratica in intreaga Europa.

Puteti achizitiona bilete de autocar Memmingen –Iasi pentru a inaugura un parcurs turistic configurat prin vizitarea a nenumarate obiective, dintre care va amintim: festivalele medievale anuale, teatrele de traditie din oras, incepand cu Landestheater Schwaben si culminand cu Parterretheater im Künerhaus, muzee precum Hermannsbau, Freudenthal, cladiri medievale realizate in stil baroc, strazi de un pitoresc patrician, biserici hotice precum St. Martin, Manastirea Kreuzherren.

Procesul de rezervare bilet pe ruta Memmingen -Iasi  este facil si se poate desfasura economisind timp si mobilitate pe site-ul oficial al companiei noastre, unde puteti consulta in conditii virtuale protocolul complet al rutelor de transport, regimul de discounturi aplicate ori pachetul complet de servicii oferite de compania noastra. Va invitam totodata sa completati un formular de rezervare online, in vreme ce turistii care sunt nevoiti sa calatoreasca sub presiunea timpului pot aplica pentru pachetul last-minute Memmingen –Iasi.

 Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va multumeste pentru optiunea facuta, urandu-va drum bun prin transport Memmingen -Iasi cu autocarul!