Aflat in sud-vestul Germaniei si recunoscut drept a doua citadela germana ca dimensiuni din landul Baden Wurttemberg, dupa Stuttgart, Mannheim constituie propunerea Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL ca finalitate a unui voiaj romano-german exclusivist, accesibil si confortabil, posibil prin lansarea ofertei Mannheim -Iasi-transport cu autocarul.

 Situat la confluenta Rhinului si a Neckarului, in nord-vestul landului Baden-Wurttembrg, Mannheim se dezvaluie intr-o contrapunere a orasului Ludwigshafen. Rhinul desparte, de asemenea, citadela germana de Rhineland-Palatinate, prin marginirea regiunii Hesse din nord, in vreme ce Neckarul ii asigura granita cu Heidelberg.

Daca aplicati pentru transport Mannheim -Iasi cu autocarul, este bine sa stiti faptul ca Mannheim este reputat pentru supranumele de die Quadratestadt- orasul patratelor, datorita configuratiei urbane de aceasta forma a strazilor, cartierelor si cladirilor semnificative. Treptat, arhitectura urbana a orasului isi dobandeste creativitatea si ingeniozitatea, turnul de apa din estul citadelei devenind simbolul civic al Mannheimului, recunoscut drept der Wassertum.

Dincolo de avantajele geografice de care dispune destinatia, curse autocar Mannheim –Iasi va dezvaluie un oras cu adevarat inspirational: aici au fost inventate primul automobil care a circulat pe strazile Mannheimului in 188 de catre Karl Benz, autovehiculul pe trei roti functional in urma dezvoltarii unui motor care isi consuma energia pe baza de combustibil, ori automobilele cu motor diesel- Benz&Cie.

Cumparand bilete de autocar Mannheim –Iasi veti avea parte si de un itinerariu cultural pe masura, prin vizitarea unor obiective turistice precum: Fernmeldeturm Mannheim, Sinagoga Mannheim, Moscheea Yavuz, Luisenpark, Palatul Mannheim, Arena SAP, centrul vechi al orasului or piata Marktplatz, unde in fiecare marti, miercuri si sambata puteti gasi cele mai proaspete fructe, legume si flori din toata regiunea.

Printr-o simpla rezervare bilet pe ruta Mannheim –Iasi, ajungeti sa vizitati orasul de bastina a celebrei Constanze Mozart, sotia genialului Wolfgang Amadeus Mozart. Site-ul oficial al companiei va ofera expunerea protocolului complet de voiaj de care dispunem, sugerandu-va completarea unui formular de rezervare online in vederea achizitionarii unui loc in cadrul curselor noastre romano-germane.

Aici veti putea consulta si programul complet al rutelor, precum si protocolul de discount, garantat, prin politica noastra de transport, elevilor, grupurilor organizate, studentilor, copiilor si pensionarilor. Informatii suplimentare, detaliate online, puteti lectura si despre last-minute Mannheim –Iasi, un program care vine in intampinarea voiajelor spontane, realizate sub presiunea timpului, de turistii care se bucura de aceleasi conditii de profesionalism, eleganta, precizie rutiera si costuri ofertante, contactandu-ne in asemenea conjuncturi.

Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va ofera cele mai bune conditii, la standarde europene, pentru calatorii care au dezvoltat o intreaga cultura a transporturilor internationale de persoane!