Catre Linz, recunoscut si ca Linz am Rhein, calatoriti prin oferta de voiaj international romano-german Linz -Iasi-transport cu autocarul in conditii de profesionalism si siguranta, noua destinatie de vacanta propusa de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. fiind reprezentata de o municipalitate a districtului Neuwied, din Rhineland-Palatinate.

Situat pe malul drept al Rinului, in apropiere de Remagen, la cca 25 kilometri in sud-estul regiunii Bonn, orasul german se dezvolta intr-un ritm cultural si industrial demn de apreciat, semanand in configuraia sa cu Marietta-Georgia din SUA, cu omonimul Linz din Austria sau chiar si cu Pornic, o citadela boema din Franta.

Prin transport Linz -Iasi cu autocarul descoperiti pitorescul german intr-o nota autentica de istorie si cultura: mentionat pentru prima data in 874 ca Lincesce, orasul cunoaste intre 1206 si 1214 o dezvoltare religioasa solida, ceea ce va imprima in cultura locala patronalul Sf. Martin, prin nenumarate lacasuri dedicate acestuia.

Achizitionand la cuantumuri ofertante bilete de autocar Linz –Iasi, puteti calatori in conditii de eficienta, siguranta si rapiditate direct in Germania, orasul gazda al parcursului dumneavoastra turistic intreprins oferindu-va nu doar prilejul unei promenade in aer liber in apropierea Rinului, dar si o panorama eleganta, estetica urbana fiind particularizata prin acoperisurile foarte colorate ale caselor locuitorilor din zona.

Puteti opera in conditii virtuale simplu de accesat o  rezervare bilet pe ruta Linz –Iasi: intr-un  mediu online in care veti gasi updatate si prezentate in ansamblu toate ofertele de transport international de care dispunem, alaturi de cuantumurile aferente, orarul unor curse autocar Linz –Iasi, dar si programul altor trasee europene, completand un simplu formular de rezervare online deveniti parteneri ai Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. Tot aici veti gasi postat si protocolul de discount, garantat studentilor, elevilor, copiilor, pensionarilor si varstnicilor.

Totodata, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL vine in intampinarea clientilor sai printr-un generos pachet de forma last-minute Linz –Iasi prin care puneti beneficia de o calatorie completa, realizata de o echipa profesionista printr-un parc auto modern utilat in conditii de eficienta, confort si siguranta. Spontaneitatea este unul dintre atuurile companiei noastre.

Va multumim pentru alegerea facuta, urandu-va drum bun catre Germania!