Oras bavarez si insula din zona de est a Lacului Constance, Lindau isi deschide larg portile tuturor turistilor care opteaza, prin prisma Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL pentru un parcurs romano-german de elita, realizat prin Lindau-Targu Frumos-transport cu autocarul.

Centrul istoric, localizat chiar de-a lungul unui pod urban, aminteste de originile citadelei, derivate din manastirea Sf. Gallen, potrivit unui document din 882. Pastrand influentele spirituale, destinatia a devenit obiectul unui transport Lindau-Targu Frumos cu autocarul care va ofera prilejul de a lua la cunostinta de originile romane ale orasului.

Inca din 1180, cand aici avea sa fie fondata biserica Sf. Stefan, ordinele franciscane au creat o traditie spirituala inedita, care atrage majoritatea programului de curse autocar Lindau–Targu Frumos, in vederea efectuarii unui pelerinaj.

Aflat la granita cu Austria si Elvetia, orasul este asezat in apropierea muntilor Pfander, cucerind prin pitorescul sau nu doar posesorii unor bilete de autocar Lindau-Targu Frumos care urmaresc intreprinderea unui voiaj de relaxare, dar si membrii consiliilor de desemnare a laureatilor Nobel, care prefera pentru deliberarile lor, un asemenea cadru urban.

Aplicand o rezervare bilet pe ruta Lindau-Targu Frumos pe site-ul oficial al companiei noastre, realizat in conditii virtuale inedite, simplu de accesat, va invitam sa luati in calcul si oportunitatile turistice deschise de o asemenea destinatie, in randul carora regasiti: intrarea portuara si casa aferenta, alaturi de sculpturile desemnand Leul Bavarez, Farul Lindau, Biserica Sf. Stefan, Catedrala Sf. Petru, Catedrala Unserer Lieben Frau, biserica formala a manastirii Maria Himmelfahrt, Centrul istoric si lacul Aeschach, cu podurile care ofera sursa unor promenade istorice.

Programul last-minute Lindau-Targu Frumos va ofera posibilitatea de a efectua aceasta ruta in conditii de profesionalism si siguranta, sub presiunea timpului, indiferent de momentul ales ori de ratiunile calatoriei: business, antreprenoriale, culturale, spirituale sau personale. Completarea unui formular de rezervare online va aduce in pozitia de parteneri ai Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL, echipa noastra de profesionisti multumindu-va pentru optiunea dumneavoastra prin calitatea elitista a unui voiaj la preturi traditionale!