Catre un oras bavarez configurat sub forma unei insule a Lacului Constance, pana in apropiere de regiunea Bodensee, calatoriti alaturi de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. in conditii de profesionalism si eleganta, aplicand pentru oferta Lindau -Iasi-transport cu autocarul.

 

Un sejur romano-german de traditie, realizat in exclusivitate de compania noastra, lider al pietei international de profil a transportului european de persoane, aceasta calatorie va ofera ca destinatie capitala regiunii Landkreis, districtul rural Lindau.

Transport Lindau -Iasi cu autocarul va conduce intr-o zona riverana, cu influente geografice maritime, numele Lindau fiind atestat documentar pentru prima data de catre un calugar din abatia Sf. Gallen in anul 882, care se alia principiilor unei noi institutii religioase crestine, fondata de contele de Raetia in aceasta zona. Asezamantul monahal, cu influente romane, va raspunde insa administrativ, vreme indelungata, districtului Aeschah.

Leagan al reformarii protestante, orasul pe care il puteti vizita intr-o calatorie realizata printr-un protocol european de elita, achizitionand, direct de pe site-ul oficial al companiei, bilete de autocar Lindau –Iasi, reprezinta vreme indelungata o atractie strategica pentru Imperiul Roman datorita localizarii oportune la rascrucea drumurilor dintr Austria, Germania si Elvetia.

Ani mai tarziu, reputatul oras german avea sa cunoasca o dezvoltare culturala importanta, gazduind cele mai dinamice intalniri ale festivalurilor Nobel si ale galelor de laureati, la care cei interesati pot lua parte operand o simpla rezervare bilet pe ruta Lindau –Iasi direct pe site-ul oficial al companiei noastre.

 

Puteti achizitiona un loc in cadrul unor curse autocar Lindau –Iasi prin economie de timp si de mobilitate: dispunand de o interfata grafica simplu de accesat si dinamica, portalul nostru online va prezinta virtual ofertele noastre, costurile aferente, regimul de discounturi si orarul rutelor intreprinse, invitandu-va sa completati un formular de rezervare online.

 

Pentru calatoriile inopinate, va sugeram sa aplicati online sau telefonic pentru pachetul last-minute Lindau –Iasi: eleganta, rafinament, bun gust, confort, precizie rutiera si o calatorie intreprinsa la standarde europene sunt doar cateva dintre avantajele pe care vi le oferim.

 

La destinatie, o serie de atractii turistice pot constitui un protocol cultural generos: portalul urban constituit din sculpturi bavareze, biserica Sf. Stefan, Catedrala Unserer Lieben Frau, parte a manastirii Maria Himmerlfahrt, Centrul Vechi, Catedrala Sf. Petru.

 

Compania SC. Armin Mayer Reisen va ureaza drum bun catre Lindau!