Bun venit in Leonberg, oras german apartinand landului Baden-Wurttemberg, aflat la cca 16 kilometri de capitala Stuttgart. O destinatie exclusivista si boema, remarcata prin capitalul geografic si cultural autentic, este inclusa de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL intr-un protocol de calatorie care include oferta Leonberg-Targu Frumos-transport cu autocarul.

Cu o populatie de cca 45000 de locuitori, Leonberg se afla in ierarhia celor mai mare orase ale districtului rural Landkreis din Boblingen, dupa Sindelfingen si Boblingen, aflate in sud, constituind o destinatie ofertanta prin pachetul de transport Leonberg-Targu Frumos cu autocarul.

Faimos pentru aspectul pitoresc, orasul german desfasoara anual un targ de cabaline care reprezinta o traditie inaugurata de unii dintre parlamentarii Wurttemberg-ului, citadela gazduind evenimentul in gradinile Pomeranzen, realizate in stil renascentist. In spiritul efectuarii unor itinerarii romano-germane in obiective business, antreprenoriale ori personale, curse autocar Leonberg–Targu Frumos manifesta o destinatie frecventata de clientii companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL.

Posesorii unor  bilete de autocar Leonberg-Targu Frumos se indreapta catre orasul aflat in estul rivierei Glems, pana la granita cu dealurile Engelberg, numite, ad literam, dealurile ingerilor. De la nord-est la vest, centrul vechi se descopera turistilor pana in zona de tangenta cu Hofingen, Gebersheim si Strohgau, destinatia fiind una ideala prin prisma nenumaratelor deschideri pe care le garanteaza in randul proximitatilor sale.

O simpla rezervare bilet pe ruta Leonberg-Targu Frumos va asigura nu doar o calatorie de elita catre destinatia dorita, dar si un parcurs turistic prelungit in comunitatile invecinate, care sunt dispuse in sensul acelor de ceasornic, de la nord la sud, in ordinea: Ditzingen, Gerlingen, Stuttgart, Boblingen, Magstadt, Renningen si Rutesheim.

Descoperind obiective turistice remarcabile precum Biserica evanghelica proiectata in stil roman si gotic, Catedrala memoriala Schellig, Biserica Protestanta Gebersheim, Muzeul Bauernhausmuseum, Muzeul Wagner ori casa de pe lacul Glemseck, citadela germana isi asteapta si turistii care calatoresc sub presiunea timpului, prin programul  last-minute Leonberg-Targu Frumos. Completarea unui formular de rezervare online va aduce in pozitia de parteneri ai companiei noastre. Cautati sursa traditiei itienerariilor romano-germane de elita, achizitionate la preturi ofertante? Contactati Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL!