Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL pune la dispozitia clientilor sai oferta Leonberg -Iasi-transport cu autocarul, sursa unui itinerariu dinamic, de traditie, prin care turistii pot vizita direct districtul Baden-Wurttemberg, destinatia de calatorie aflandu-se la cca 16 km de Stuttgart, in vestul capitalei regionale.

 

Daca optati pentru transport Leonberg -Iasi cu autocarulveti descoperi un areal in care dinamica demografica este infloritoare, aici locuind cca 45000 de germani care isi conduc activitatea cotidiana considerandu-si locul de bastina al treilea mare district rural al tinutul Bobligen, dupa Sindelfingen.

Se configureaza astfel o atmosfera pitoreasca, in care ambientul german se dezvaluie de-a lungul rivierei Glems, in apropiere de o zona pe care folclorul regional o cunoaste drept Dealu Ingerilor. Invecinat, in sensul acelor de ceasornic, de la nord, regiunilor Ditzingen, Gerlingen- ca zone ale districtului Ludwigsburg, Stuttgart, Boblingen, Magstadt, Renningen ori Rutesheim, orasul german este accesibil prin oferta noastra de transport tuturor turistilor care achizitioneaza bilete de autocar Leonberg –Iasi.

 

Operand o rezervare bilet pe ruta Leonberg –Iasi, direct pe site-ul oficial al companiei noastre, va bucurati de un sejur european realizat la standarde moderne, executat de o echipa de profesionisti care au in coordonare un parc auto complet utilat, dupa o cultura organizationala care scrie elita transporturilor internationale de persoane, descoperiti la destinatie un oras cu o configuratie medievala, reputat pentru hergheliile nenumarate.

Centrul vechi ascunde resedinta natala a lui Schelling in vreme ce obiectivele turistice se deschid, intr-o lista generoasa, cu Biserica Evanghelica, realizata prin mixtura arhitecturii romane si gotice, Scoala Latina, Muzeul Schelling si capela memoriala, Parcul urban, Gradina Pomeranzengarten, generata in stil renascentist. Pentru a cunoaste in maniera directa constiinta istorica a unui oras german de prestigiu, va invitam sa optati pentru curse autocar Leonberg –Iasi.

 

Turistilor care se vad nevoiti sa calatoreasca sub presiunea timpului, executand un voiaj nepremeditat, oferim in aceleasi conditii de profesionalism si eleganta pachetullast-minute Leonberg –Iasi. Discounturile aferente sunt aplicate in mod garantat studentilor, copiilor, elevilor si pensionarilor, iar prin simpla completare a unui formular de rezervare onlinedirect pe site-ul nostru oficial, beneficiati de consultanta de voiaj gratuita, in conditii interactive, accesand o dinamica virtuala consistenta.

 

Compania SC. Armin Mayer Reisen va multumeste pentru alegere, oferindu-va un voiaj modern de traditie!