Bun venit in Landshaud, oras bavarez aflat in sud-estul Germaniei, apartinand estului si sudului Bavariei.Citadela germana reprezinta noua destinatie de vacanta pe care Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL a inclus-o in randul ofertelor de mobilitate turistica internationala, prin Landshut-Targu Frumos-transport cu autocarul.

Aflat de-a lungul rivierei Isar, capitala a Bavariei Inferioare, unul dintre cele sapte regiuni administrative ale zonei, orasul gazduieste peste 60000 locuitori, urmat de Passau si Straubing in randul dimensiunilor. Prin transport Landshut-Targu Frumos cu autocarul calatoriti catre o astfel de destinatie indiferent de momentul ales ori de obiectivele care stau la baza voiajului dumneavoastra.

Centru al Bavariei ingerioare, orasul se intinde pana in apropierea dealurile Alpine, raul Isar constituind un centru turistic important, aflat la cca 72 de kilometri in nord-estul Munich-ului, catre care pornesc cu regularitate si consecventa  curse autocar Landshut–Targu Frumos.

Proiectat predominant in stil arhitectural gotic, orasul reuseste sa faca din obiectivele sale principale Castelul Trausnitz si Biserica Sf. Martin un centrul cultural solid, catre care se indreapta toti amatorii stilului gotic, atribuit si bisericilor Sf. Jadok si Sf. Duh, cumparand bilete de autocar Landshut-Targu Frumos.

Cunoscut pentru gazduirea, o data la patru ani, a festivalului Landshuter Hochzeit, comemorand mariajul lui George de Bavaria cu Jadwiga Jagiellon, orasul german reuseste sa isi cucereasca turistii care aplica, direct pe site-ul oficial al companiei, pentru o rezervare bilet pe ruta Landshut-Targu Frumos, oferindu-le un parc auto modern, evaluat la standarde internationale si situat sub indrumarea unei echipe de profesionisti. Portalul nostru virtual va ofera informatii despre orarul tuturor rutelor intreprinse in plan european cat si despre protocolul de calatorie aferent, preturile, incluse deseori in oferte personalizate, adaptate la particularitatile si exigentele fiecarei clase de clienti, fiind incluse intr-un regim de discount atribuit studentilor, pensionarilor, copiilor, elevilor si grupurilor organizate.

Pentru calatoriile realizate sub presiunea timpului, recomandam programul last-minute Landshut-Targu Frumos, posibil prin prisma unui parcurs turistic de elita, realizat in conditii exclusive de compania noastra, la costuri accesibile. Pentru contactarea acestui pachet de calatorie dar si a altor oferte marca Mayer, va invitam sa completati un formular de rezervare online disponibil pe site-ul oficial.

Preturi traditionale pentru calatorii de elita: Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va asteapta pentru un parteneriat de durata!