In sud-estul Germaniei, apartinand deopotriva sudului si estului Bavariei, Landshut reprezinta o noua destinatie de vacanta pe care Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. v-o aduce la cunostinta prin inaugurarea ofertei romano-germane Landshut -Iasi-transport cu autocarul.

 

Situata de-a lungul rivierei Isar, citadela este capitala Bavariei inferioare, constituind una dintre cele sapte regiuni ale Statului Liberal Bavaria. Cel mai mare oras al acestei regiuni, urmat de Passau si Straubing, si totodata al doirea oras ca dimensiune al estului Bavariei, Landshut este supranumit „orasul celor trei arme”, datorita stemei pe care o poarta.

 

Oferta de transport Landshut -Iasi cu autocarul va ofera un oras situat strategic ca punct de acces catre Munich, gazduirea aeroportului international Franz Josef Strauss facilitand mobilitatea europeana desfasurata in acest segment.

Achizitionand prin contactarea online a site-ului nostru oficial bilete de autocar Landshut –Iasi, descoperiti dealurile Alpine situate in centrul orasului, de aici avand oportunitatea de a calatori la cca 72 de kilometri de Munich.

 

Citadela a fost fondata in acelasi timp cu castelul Trausnitz, in 1204, prin vointa ducelului Louis I. De atunci, orasul a fost resedinta familiei Wittelsbach, pana cand ducatul de Bavaria s-a divizat, devenind capitala Bavariei Inferioare. Mai tarziu, orasul avea sa gazduiasca nunta ducelui George cu printesa poloneza Jagiellon care in 1475 devenea el mai mare festival medieva – Landshuter Hochzeit.

Aplicati pentru o rezervare bilet pe ruta Landshut –Iasi direct pe site-ul oficial al companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. descoperind frumusetea unei citadele cu o arhitectura Gotica prin care se disting obiective precum Castelul Trausnitz sau biserica Sf. Martin.

 

Pentru un pelerinaj cultural si spirtual traditional, curse autocar Landshut –Iasi va sugereaza oportunitatea ideala: Biserica sf. Jodok, catedrala Sf. Duh sunt renumite pentru fortificatiile medievale, in vreme ce constructiile in stil baroc si republicat se imbina cu cele de tip neo-clasic, situate in Centrul Vechi. Iubitorii de estetica sunt intampinati, la destinatie, de Muzeul de Sculptura di Hofberg si de teatrul Stadttheater.

 

Turistii constransi din ratiuni business, antreprenoriale sau terte sa se depaseze in regim de urgenta pot aplica online sau telefonic pentru pachetul last-minute Landshut –Iasi. Completand un formular de rezervare online, direct pe site-ul oficial al companiei noastre, in conditii grafice dinamice, luati parte la programul international de transport de care dispunem in conditii profesioniste, beneficiind totodata de consultanta gratuita de voiaj.

 

Alaturi de noi, transport Landshut -Iasi cu autocarul va prezinta un itinerariu european romano-german de neuitat. A calatori in compania firmei SC. Armin Mayer Reisen SRL. este un privilegiu!