Aplicati pentru un sejur romano-german modern si dinamic pentru oferta Landsberg -Iasi-transport cu autocarul. Siguranta, eficienta, confortul si eleganta sunt doar cateva dintre atributele care definesc experienta si profesionalismul rutelor pe care Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL le procura clientilor sai, noua destinatie de vacanta oferita reprezentand un oras din sud-vestul Bavariei, Landsberg.

 

Situat la cca 65 kl in vestul orasului Munich si la 35 km in sudul orasului Augsburg, Lansberg este capitala districtului Landsberg am Lech, catre care va conduc cu regularitate si consecventa curse autocar Landsberg –Iasi.

 

Prin oferta de transport Landsberg -Iasi cu autocarul, descoperiti o citadela germana cu o puternica formatie istorica. Orasul este remarcat pentru gazduirea inchisorii nationale in care Hitler a fost incarcerat in 1924. De atunci, muzeele militare si-au facut loc in centrul istoric, orasul construindu-si o reputatie culturala nu doar prin prisma investigatiilor istorice desfasurate, dar si datorita reputatiei de a fi locul de nastere al laureatului Nobel Erwin Neher.

Achizitionand la preturi ofertante bilete de autocar Landsberg –Iasi, puteti executa un voiaj rapid catre destinatia aleasa, centrul istoric fiind inconjurat de regiunile constituente ale urbei din vestul raului Lech: Katharinenvorstadt, Neuerpfting, Westsadt, Schwaighofsiedlung, la care se adauga zonele Sandau, Possing, Ellighofen, Erpfting, Friedheim, Geratshof, Mittelstetten, Pitzling, Reisch.

 

Accesand site-ul oficial al companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL, elaborat printr-o interfata grafica desavarsita, simplu de operat, interactiva si eficienta pentru achizitionarea virtuala a biletelor de calatorie, optati pentru rezervare bilet pe ruta Landsberg –Iasi, beneficiind totodata de consultanta de voiaj gratuita.

 

Prin simpla completare a unui formular de rezervare online, aplicati pentru curse autocar Landsberg –Iasi, devenind pritagonistii unui sejur romano-german realizat de o echipa de profesionisti, prin prisma unui parc auto complet utilat, modern si echipat la standarde europene.

 

Destinata turistilor care sunt constransi sa parcurga distanta romano-germana din considerente inopinate, survenite spontan, oferta last-minute Landsberg –Iasi vine in intampinarea tuturor celor care descopera ca rapiditatea, eficienta si profesionalismul companiei noastre le pot garanta o calatorie la cheie ireprosabila.

 

Contactati telefonic sau online Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. pentru un sejur european de traditie!