Compania SC Armin Mayer Reisen SRL va invita de aceasta data pe taramul landului Bavaria, intr-o calatorie catre capitala districtului Landsberg Am Lech, orasul Landsberg.

 

Optand pentru oferta Landsberg-Botosani-transport cu autocarul ne indreptam catre un oras cu un interesant bagaj istoric. Landsberg este cunoscut pentru frumusetea naturala ce inconjoara orasul, dar si pentru istoria sa, aici fiind locul in care in 1924 a fost incarcerat Adolf Hitler si unde acesta a scris, alaturi de Rudolf Hess, cartea intitulata „Mein Kampf”. Orasul ofera o fascinanta priveliste naturala, in special portiunea veche a acestuia, ce este situata pe malul raului Lech intr-o zona impadurita si plina de verdeata.

Cei ce achizitioneaza bilete de autocar Landsberg-Botosani profita de oportunitatea de a calatori in conditii de siguranta si confort recunoscute la nivel european. Echipa noastra de profesionisti cauta sa aduca partenerilor nostri de calatorie o experienta de drum desavarsita, menita sa satisfaca exigente la cele mai inalte standarde internationale. In acest sens consideram un atuu al companiei SC Armin Mayer Reisen SRL detinerea unui parc auto modern ce este pus la dispozitia calatorilor sai.

 

Pentru a efectua o rezervare bilet pe ruta Landsberg-Botosani va invitam sa accesati pagina noastra de internet special creata pentru a usura procesul dumneavoastra de achizitie. Aici veti gasi un formular de rezervare online conceput pentru a prelua informatiile introduse si a le „transforma” intr-un bilet de drum in cel mai scurt timp cu putinta. Urmand acesti pasi in numai cateva minute dumneavoastra puteti avea acces la oferta noastra de transport Landsberg-Botosani cu autocarul. Fie ca realizati calatoria in calitate de sejur de relaxare, fie ca optati pentru aceasta destinatie manati de interesul de serviciu, individual sau intr-un grup organizat, veti beneficia de cuantumuri diferentiate de pret in baza protocolului nostru de calatorie, care pune pret pe particularitatile fiecarei deplasari in parte, tinand cont de interesele partenerilor nostri de drum.

 

Cei dintre dumneavoastra ce nu au posibilitatea de a-si planifica din timp calatoriile pot sta linistiti deoarece, tocmai pentru astfel de necesitati, compania SC Armin Mayer Reisen SRL a conceput oferta last-minute Landsberg-Botosani. Prin intermediul acestei optiuni, oricat de urgenta ar fi deplasarea dumneavoastra, echipa noastra noi va sare in ajutor, aducandu-va rapid si in siguranta la destinatia dorita.

 

Va doriti un sejur relaxant intr-un mediu natural si bogat in istorie? Compania SC Armin Mayer SRL va pune la dispozitie oferta Landsberg-Botosani-transport cu autocarul si va ureaza Calatorie Placuta!