Realizata in conditii exclusive, remarcate prin profesionalism, experienta si ingeniozitate in generarea celor mai bune pachete de calatorie dedicate mobilitatii turistice internationale, oferta Lahr -Targu Frumos-transport cu autocarul vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa ajunga, prin prisma unui voiaj romano-german de calitate, pana in vestul landului Baden-Wurttemberg, unde am regasit noua dumneavoastra destinatie de vacanta.

La cca 50 de kilometri distanta de Freiburg un Breisfau, Linz se intinde pe o suprafata caracterizata printr-un capital geografic uluitor si pitoresc, proximitatile sale recomandandu-l in calitatea unei citadele care permite nenumarate prelungiri ale itinerariului turistic. Aflandu-se la 90 de kilometri in sudul regiunii Karlsruhe, Linz este al doilea oras ca dimensiune din Ortenau dupa Offenburg, realizand conexiunea economica a unor districte si subregiuni precum Ettenheim, Friesenheim, Kappel-Grafenhausen, Kippenheim, Mahlberg, Meibenheim, Ringsheim, Rust, Schuttertal, Schwanau si Seelbach.

Accesarea pachetului de transport Lahr -Targu Frumos cu autocarul va permite sa gestionati un voiaj european la standarde traditionale, calatorind, in consecinta, nu doar in scopuri business, dar si in vederea prelungirii itinerariului turistic intr-o dimensiune pitoreasca, deschisa de pozitionarea citadelei la poalele Padurii Negre, pana in apropiere de Valea Schutter.

Cei care cumpara, navigand pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL bilete de autocar Lahr -Targu Frumos, intreprind o calatorie optima la preturi traditionale, reusind sa ajunga, odata aflati la destinatie, si in proximitatile citadelei germane, Friesenheim, Seelbach, Kippenheim, Kappel-Grafenhausen, Schwau.

Mai mult decat atat, prin curse autocar Lahr –Targu Frumos descoperiti un capital cultural german autentic, remarcat prin vestigiul Storcenturm, simbol al orasului, Turnul de Piatra, Castelul Geroldsecks ori fortificatiile urbane care conserva izul istoric de alta data.

Portalul virtual al companiei noastre sta la dispozitia tuturor clientilor care doresc sa opereze o rezervare bilet pe ruta Lahr -Targu Frumos: dincolo de preturile avantajoase si de confortul, respectiv eleganta voiajului, va bucurati de un parcurs spiritual inedit, care asuma ca repere biserica luterana Stiftskirche, Biserica Maicii Domnului, basilica Sf. Petru si alte cladiri protestante in stil renascentist.

La indemana turistilor este si programul last-minute Lahr -Targu Frumos: calatoriti in orice moment ales, sub presiunea timpului, catre destinatia dorita, prin simpla completare a unui formular de rezervare online: pentru preturi traditionale, calatoriti pe rute de elita. Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va multumeste pentru parcursul ales!