Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL lanseaza in conditii exclusive de profesionalism si experienta in cultura transporturilor internationale de persoane romano-germane, oferta Lahr -Iasi-transport cu autocarul, propunandu-va de aceasta data o destinatie aflata in vestul landului Baden-Wurttemberg.

Destinatia, aflata la cca 50 de kilometri in nordul orasului Freiburg in Breisfau si la 90 kilometri in sudul regiunii Karlsruhe, este al doilea oras ca dimensiune din regiunea Ortenau, dupa Offenburg, servind ca punct nodal intermediar economic intre Ettenheim, Friesenheim, Kappel-Grafenhausen, Kippenheim, Mahlberg, Meibenheim, Ringsheim, Rust, Schuttertal, Schwanau si Seelbach.

Prin transport Lahr -Iasi cu autocarul aveti parte de o calatorie europeana de traditie, realizata intr-un oras dezvoltat cultural, antreprenorial si turistic, un avantaj in acest sens fiind reprezentat de pozitionarea strategica pe partea de vest a regiunii de la poalele Padurii Negre, unde Valea Schutter se intrepatrunde cu cursul Rhinului Superior.

Centrul vechi al orasului este constituit prin agregarea comunitatilor independente din Burgheim, inca din 1899, si Dinglingen, cu care a fuzionat in 1933 din punct de vedere administrativ.

Achizitionand bilete de autocar Lahr –Iasi va multiplicati oportunitatile unei calatorii cu posibilitati de mobilitate sugerate de proximitatile dispuse, de la nord la sud, in sensul acelor de ceasornic, astfel: Friesenheim, Seelbach, Kippenheim, Kappel-Grafenhausen, Schwau.

Procurandu-va un loc in cadrul unor curse autocar Lahr –Iasi veti lua cunostinta cu istoria si cultura unei citadele germane care isi pastreaza ca logo un vestigiu incontestabil- Storchenturm, sau Turnul de Piatra, o ruina a castelului Geroldsecks care a ramas intact alaturi de zidul de fortificatii al orasului.

Aplicand pentru o rezervare bilet pe ruta Lahr –Iasi pe site-ul oficial al companiei in conditii de mobilitate online si de accesibilitate, beneficiind totodata de consultanta de voiaj gratuita, descoperiti nenumarate obiective turistice precum: biserica luterana Stiftskirche, biserica Maicii Domnului- o basilica realizata in stil gotic tarziu prin trei nave si un turn grandios, inaltat in 1874, biserica sfantului Petru, ori bisericile protestante realizate in stil italienesc renascentist. Predominante sunt lacasurile de cult, orasul cunoscand o dezvoltare cultural-religioasa formidabila.

Tot pe site-ul oficial al companiei puteti consulta programul complet al rutelor intreprinse pe diferite trasee europene, costurile aferente fiecarei calatorii pentru care optati, precum si lista de servicii complete furnizate de firma noastra. Aici va invitam sa completati, in economie de timp si de mobilitate, un formular de rezervare online  pentru a deveni parteneri ai Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL.

Potentialii turisti care sunt constransi sa execute un voiaj in conditii de timp presante, pot alege pachetul last-minute Lahr –Iasi: confort, eleganta, precizie rutiera, la costuri ofertante!

Va multumim pentru optiunea dumneavoastra, urandu-va un parcurs confortabil intr-un voiaj european la stadarde elitiste alaturi de compania SC. Armin Mayer Reisen SRL!