O reputata destinatie academica germana, Konstanz deschide lista intinerariilor romano-germane inaugurate prin programul international de mobilitate turistica Konstanz-Targu Frumos-transport cu autocarul.

La preturi ofertante, in conditii atractive, reprezentate prin confort, siguranta, precizie in mobilitatea rutiera si eleganta conferita de un parc auto modern, indrumat de o echipa de profesionisti, ajungeti la destinatia dorita, aflata in vestul Lacului Constance, din sud-vestul granitei Germane, prin transport Konstanz-Targu Frumos cu autocarul.

Localizat de-a lungul Lacului Constance, in apropiere de riviera Rhinului, orasul are deschidere la AlpI, configurand o panorama inedita, catre care se indreapta curse autocar Konstanz–Targu Frumos.

La destinatie, toti posesorii unor bilete de autocar Konstanz-Targu Frumos pot vizita Catedrala Jonstanz, Manastirea Peterhausen, edificiul Konzil, Castelul Niederburg, ramasitele unor foste fortarete romane, Sculptura Imperia I, Poarta urbana fortificata Schetztor, Muzeul de Arheologie ori sinagoga eponima. Aplicand pentru o rezervare bilet pe ruta Konstanz-Targu Frumos direct pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL, reusiti sa parcurgeti itinerarii in scopuri academice, orasul gazduind Universitatea Konstanz, dotata cu o biblioteca uriasa, cu peste doua milioane de carti si cu o gradina botanica dezvoltata.

Va sfatuim ca odata ajunsi la destinatie sa viziati Centrul Vechi, Altstadt, care desi revendica note moderne ale orasului, pastreaza cele mai pitoresti alei si cladiri, dominate de Catedrala Munster. Programul last-minute Konstanz-Targu Frumos va veni in intampinarea tuturor partenerilor care calatoresc in interes de serviciu sau in scopuri personale, sub presiunea timpului, bucurandu-se de un voiaj profesionist, la preturi accesibile. Pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL veti gasi expus potocolul de calatorie valabil in plan international, grila de preturi aferenta precum si regimul de discount, garantat copiilor, elevilor, studentilor, pensionarilor si grupurilor organizate. Simpla completare a unui formular de rezervare online direct pe site-ul oficial, un portal virtual dinamic si interactiv, simplu de accesat, va ofera posibilitatea de a deveni parteneri ai companie noastre.

Va multumim pentru optiunile dumneavoastra, urandu-va drum bun catre Konstanz!