Calatorim impreuna catre Konstanz, un oras german recunoscut ca unul dintre cele mai puternice centre universitare din sud-vestul Germaniei, inclus de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL in cadrul programului de transport Konstanz  -Iasi cu autocarul.

 

Asezat in estul lacului omonim, la granita cu Elvetia, orasul ofera nenumarate oportunitati prin deschiderile geografice in vederea realizarii unor voiaje multiple in plan european,  acesta fiind doar unul dintre avantajele alegerii unei destinatii de aceasta maniera prin Konstanz  -Iasi- transport cu autocarul.

Conectarea raului ominim la Rhin, care coboara din Alpii germani reprezinta sursa unei alure turistice remarcabile, peisajul glaciar armonizandu-se cu regiunile rezidentiale si universitare, pe care le puteti descoperi operand curse autocar Konstanz  –Iasi.

 

Procurarea online a unor bilete de autocar Konstanz –Iasi asigura sansele de a vizita obiective turistice inedite precum: Catedrala Konstanz, Manastirea Petershausen, edificiul Konzil, Castelul Niederburg de Jos, ruinele fortaretelor romane, poarta urbana fortificata Schnetztor, Muzeul de Arheologie.

 

In conditii dinamice eficiente operati o rezervare bilet pe ruta Konstanz  -Iasi pe site-ul oficial al companiei, ajungand intr-un oras care se bucura de o dezvoltata retea de transporturi, venind in intampinarea oportunitatilor dumneavoastra de calatorie. Linia Etzwillen – Konstanz care ajunge la sud de Elvetia se conecteaza la Weinfelden, situand Konstanz strategic nu doar in apropierea celor mai importante puncte turistice si regiuni urbane dar si la mica distanta de aeroporturi semnificative precum cele din Basel, Stuttgart sau Zurich.

 

Prin oferta last-minute Konstanz-Iasi calatoriti catre orasul de bastina al Contelui Ferdinand von Zeppelin, reusind totodata sa descoperiti un ambient universitar de elita, generat de Universitatea Konstanz, dispunand de cele mai importante programe de cercetare botanica.

 

Completarea interactiva a unui formular de rezervare online va transforma in partenerii Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL, oferta implicand discount-uri garantate acordate grupurilor organizate, copiilor, elevilor, studentilor, pensionarilor, dar si clientilor fideli.

 

Pentru un transport de persoane caracterizat de vigoarea si elitismul unui program international de rute romano-germane, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va sta la dispozitie in orice moment cu profesionalism si dedicatie!