Cel mai mare oras din  Allgau, Kempten, este destinatia de vacanta pe care compania SC. Armin Mayer Reisen SRL o include in cadrul unui protocol accesibil si ofertant, posibil prin inaugurarea pachetului Kempten-Targu Frumos-transport cu autocarul.

Va bucurati de confort, eleganta conferita de un parc auto modern, indrumat de o echipa profesionista, siguranta in mobilitatea rutiera internationala si preturi optime, incadrate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL in cadrul pachetului de transport Kempten-Targu Frumos cu autocarul.

 

De origini celtice si romane, orasul a fost numit initial Cambodunum, reprezentand cel mai vechi centru urban din Germania, catre care se indreapta cu regularitate si consecventa curse autocar Kempten–Targu Frumos.

Cele mai frumoase exponente arhitectuale ale zonei sunt de origine baroca: inca din 1652, Episcopul de Kepmten, angajeaza arhitectii Michael Beer si Johann Serro din Graubunden sa construiasca biserica Sf. Lorenz, prima basilica legitima din zona. De-a lungul epocii napoleniene, orasul preia din influentele romantice, extinse asupra principalelor obiective turistice: Biserica Sf. Mang, ruinele Burghalde, Resedinta Ducilor de Abbot, Centrul vechi al orasului si piata centrala, Erasmuskapelle, pe care le puteti vedea indeaproape fiind posesori ai unor bilete de autocar Kempten-Targu Frumos.

Calatoriti catre orasul de bastina al unor personalitati germane notabile precum constructorul Dornier, biologistul Mayr, politicienii Schmidt si Kiechle, aplicand pentru o rezervare bilet pe ruta Kempten-Targu Frumos. Simplu si eficient, aceasta poate fi incheiata pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL in conditii tehnice si online accesibile si dinamice, portalul online gazduind totodata si protocolul tuturor rutelor intreprinse in plan international, alaturi de un regim de discount, garantat elevilor, studentilor, copiilor, pensionarilor si grupurilor organizate.

O oferta generoasa este lansata de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL prin programul last-minute Kempten-Targu Frumos: profesionalism, siguranta si traditie, la preturi accesibile, in conditii de timp constangatoare, reprezinta atuurile acestui pachet de calatorie distinct in planul mobilitatii internationale. Completarea unui formular de rezervare online pe site-ul oficial al companiei noastre va aduce in pozitia de parteneri !

Calatorii eficiente, la preturi traditionale, indiferent de momentul ales, sunt posibile numai prin prisma Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. Va multumim pentru programul romano-german ales, urandu-va drum bun!