Bine ati venit la Hockenheim, oras german situat in nord-vestul landul Baden-Wurttemberg, situat la 20 de kilometri in sudul regiunii Mannheim si la 10 kilometri in vestul zonei Walldorf. Beneficiati de Hockenheim-Targu Frumos-transport cu autocarul aplicand pentru oferta de itinerarii romano-germane pe care Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL le realizeaza in conditii exclusive pentru partenerii sai.

Prin transport Hockenheim-Targu Frumos cu autocarul ajungeti in Valea Superioara a Rhinului in conditii turistice remarcabile. Parte a rutei Baden Asparagus si a rutei memoriale Bertha Benz, citaela germana este cunoscuta pentru gazduirea celor mai importante curse de Formula Unu.

Catre unul dintre cele mai mari sase orase ale districtului Rhein-Neckar-Kreis, Hockenheim isi deschide centrul regional in fata unei stravechi colaborari cu Franta, constituind o destinatie antreprenoriala remarcabila, catre care se indreapta curse autocar Hockenheim–Targu Frumos.

Localizarea citadelei intre Frankfurt si Basel ofera posibilitati prelungite de intreprindere a unui voiaj romano-german, orasul situandu-se in apropierea Rhinului ceea ce divulga nu doar o panorama naturala de exceptie dar si un centru urban semnificativ. Posesorii unor bilete de autocar Hockenheim-Targu Frumos se pot bucura de cursele de Formula Unu care constituie o traditie de mai bine de treizeci de ani in aceasta zona. Din 2007 acestea alterneaza anual cu cele organizate in Hockenheimring si in Nurburgring.

Aplicand pentru o rezervare bilet pe ruta Hockenheim-Targu Frumos vizitati un muzeu dedicat cultivari de tutun, singurul semnificativ, in acest sens, din landul Baden-Wurttemberg, la care se adauga muzeul motorsport construit in 1986 si gazduind peste 200 de expozitii. Piata centrala, realizata in stil Art Nouveau ori biserica Protestanta in stil neobaroc continua lista de obiective regasite in cadrul itinerariului intreprins, alaturi de Catedrala Gotica Catolica.

Pentru calatoriile intreprinse sub presiunea timpului va invitam sa accesati programul last-minute Hockenheim-Targu Frumos. Calatorii profitabile, realizate in conditiile unei exigente anume a clientilor nostri, sunt achitate la costuri de exceptie valorificand confort, siguranta, eleganta parcului auto modern si strategii rutiere de exceptie. Simpla completare a unui formular de rezervare online va aduce in pozitia de parteneri ai Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. Alaturi de noi, calatoriile romano-germane constituie o traditie la indemana!