Catre nordul landului Baden-Wurttemberg puteti calatori acum prin prisma ofertei de transport Hockenheim  -Iasi cu autocarul, lansata de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. in conditii de profesionalism si siguranta catre o destinatie aparte din arealul geografic nemtesc.

 

Aflat la 20 de kilometri de Mannheim si 10 kilometri in vestul orasului Walldorf, Hockenheim este situat pe Valea Superioara a Rhinului, facand legatura dintre doua rute semnificative: Badische Spargelstraße, respectiv Bertha Benz Memorial Route, pe care le puteti parcurge accesand programul Hockenheim  -Iasi-transport cu autocarul.

Unul dintre cele mai mari sase orase ale Districtului Rhein –Neckar-Kreis, Hockenheim este pozitionat strategic intre Frankfurt si Basel, reprezentand una dintre urbele reprezentative pentru regiunile germane cu deschideri turistice impresionante.

 

Zona metropolitana propriuzisa a destinatiei este impartita in doua: Rheinaue in Vest si Niederterrasse in Est, catre acestea indreptandu-se cu regularitate curse autocar Hockenheim  –Iasi.

 

La destinatie, puteti vizita obiective precum Hockenheimring, un circuit dedicat curselor de profil inaugurat in 1932, gazduind cele mai importante rute de Formula Unu, ori Muzeul de Tabac construit in 1984. Cumparand bilete de autocar Hockenheim  -Iasi de pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL puteti vedea indeaproape si Turnul de Apa construit in 1910 in stil Art Nouveau, biserica protestanta ori Catedrala Catolica, toate acestea fiind la indemana prin simpla intreprindere a procesului de rezervare bilet pe ruta Hockenheim  -Iasi.

 

Calatoriile efectuate in regim last-minute Hockenheim  -Iasi beneficiaza de acelasi confort si de aceleasi conditii profesioniste pe care le revendica orice program de transport rezervat din vreme. Mobilitatea, precizia rutiera, eleganta ori confortul generat de un parc auto modern sunt avantaje lasate la dispozitia partenerilor SC. Armin Mayer Reisen SRL., intreprinderea unui voiaj romano-german asistat de echipa noastra de profesionisti fiind posibila prin completarea unui formular de rezervare online.

 

Catre o destinatie inedita, reputata pentru capitalul turistic si sportiv, calatoriti in cele mai bune conditii alaturi de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL, prin oferta de transport Hockenheim  -Iasi cu autocarul.