Calatoriti la preturi avantajoase, in conditii de confort, eleganta si siguranta, alaturi de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL, printr-un program international de  mobilitate turistica exceptionala, inagurand campania Heidenheim-Targu Frumos-transport cu autocarul.

La cuantumuri accesibile, bucurandu-va de profesionalismul unei echipe care dirijeaza sub orice conditii, cu succes, un parc auto modern evaluat la standarde internationale, transport Heidenheim-Targu Frumos cu autocarul va conduce catre landul Baden-Wurttemberg, din Bavaria, aflat la cca 17 kilometri in sudul regiuni Aalen si la 33 kilometri in nordul orasului Ulm.

Citadela germana este cel mai mare oras din cadrul districtului eponim, reprezentand al treilea oras ca dimensiune dupa Aalen si Schwabisch Gmund, zone din estul Wurttemberg-ului. Centru economic reputat, orasul este integrat in protocolul unor curse autocar Heidenheim–Targu Frumos destinatia fiind localizata in Albuch si Hartsfeld, in coltul de nord al regiunii Swabia Alb.

Inconjurat de Konigsbronn, dinspre nord-vest, si de Aufhausen si Schaitheim dinspre sud, orasul se invecineaza, de la nord la sud, in sensul acelor de ceasornic, cu Aalen, Neresheim, Nattheim, Syrgenstein, Herbrechtingen, Steinheim am Albuch si Konigsbronn, reprezentand o tinta importanta pentru posesorii unor bilete de autocar Heidenheim-Targu Frumos.

Aplicati pentru o rezervare bilet pe ruta Heidenheim-Targu Frumos avand oportunitatea de a vizita diviziunile citadelei germane: Schnaithei, aflat in nord, Margelstetten, aflat in sud, Oggenhausen, aflat la 5 km in estul Hdeidenheim-ului si Großkuchen, aflat la 8 kilometri in directia nord-est.

La destinatie, regasiti obiective turistice care se inscriu intr-un capital cultural inedit. In randul acestora, amintim Castelul Hellenstein, inconjurat de Muzeele Carrage si Chaise, Baile Romane, Muzeul de Arta, Biserica Protestanta Sf. Mihail, Castelul Schnaitheim. Programul last-minute Heidenheim-Targu Frumos vine in intampinarea efectuarii cu succes a calatoriilor realizate sub presiunea timpului, in conditii de profesionalism, siguranta si confort, simpla completare a unui formular de rezervare online oferindu-va sansa de a deveni parteneri ai firmei noastre.

Va doriti confort, eleganta, siguranta si calatorii de elita la preturi traditionale? Bine ati venit la Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL!