Catre Heidenheim? Calatoriti prin oferta de transport Heidenheim  -Iasi cu autocarul inaugurata de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. in conditii accesibile si confortabile, catre orasul situat in landul Baden-Wurttemberg, in sudul Germaniei.

 

Situat la granita cu Bavaria, la cca 17 kilometri de Aalen si 33 kilometri in nordul orasului Ulm, Heidenheim este o destinatie inedita de care va puteti bucura accesand programul european de transport international de persoane oferit prin curse autocar Heidenheim  –Iasi.

 

Fiind cel mai mare oras din districtul omonim, Heidenheim este alaturi de Allen si Schwabisch Gmund unul dintre cele mai importante centre economice ale Germaniei de est, catre care Heidenheim  -Iasi-transport cu autocarul este directionar cu precizie si consecventa.

In apropiere de muntii Swabian Alb si de valea Brenz, citadela germana se descopera intr-un ambient turistic prolific, pe care il puteti contempla accesand bilete de autocar Heidenheim  -Iasi. La preturi accesibile, rascumparand profesionalismul, mobilitatea si confortul, puteti sa intreprindeti calatorii adiacente in tinuturile invecinate destinatiei, orasele proxime fiind situate in sensul acelor de ceasornic de la nord de la sud astfel: Aalen, Neresheim, Nattheim, Syrgenstein, Herbrechtingen, Steinheim am Allbuch, Konigsbronn.

 

O rezervare bilet pe ruta Heidenheim  -Iasi va aduce Muzeul de stat Wurttemberg spre vizitare, precum si Castelul Hallenstein situat intre muzeele Carriage si Chaise. Ruinele fostelor bai romane ori muzeul de Arta reprezinta doar cateva dintre obiectivele turistice care transforma citadela germana intr-un tinut inzestrat cu un capital cultural ramificat.

 

Spiritualitatea germana este, in aceasta zona, in propria sa formula de autoritate: biserici in stil neogotic precum si foste asezamante de cult apartinand de Castelul Lichenstein creaza din Heidenheim un ambient primitor, care se regaseste chiar si in ofertele de tip last-minute Heidenheim  -Iasi, gestionate in conditii profesioniste de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL.

 

Prin completarea unui formular de rezervare online puteti achizitiona un bilet de transport romano-german in perioada estivala pentru a lua parte la „Opernfestspiele Heidenheim”, reputatul festival de muzica clasica din Castelul Heidenheim.

 

Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va ofera cultura germana la cheie intr-un periplu turistic modern si european, la preturi de traditie!