Bine ati venit in Heidelberg, o citadela germana remarcabila prin capitalul cultural, turistic si academic, aflata in sud-vestul tarii. Pentru o calatorie de elita la preturi traditionale, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL a pregatit pe aceasta directie oferta Heidelberg-Targu Frumos-transport cu autocarul.

Reprezentand al cincilea oras din landul Baden-Wurttemberg, dupa Stuttgart, Mannheim, Karlsruhe si Freiburg im Breigsau, Heidelberg este parte a regiunii metropolitane Rhine-Neckar, oferind turistilor un itinerariu amplu, prin  transport Heidelberg-Targu Frumos cu autocarul.

 

Intinzandu-se de-a lungul vaii Neckar, orasul dezvolta o panorama autentica, in intampinarea careia vine un consortiu arhitectural solid, citaela gazduind Universitatea Heidelberg construita, alaturi de Castelul eponim si de centrul vechi al orasului, cele mai frumoase piese realizate prin mixtura stilului romantic si a celui baroc. Astfel, curse autocar Heidelberg–Targu Frumos va ofera un prilej esential de cunoastere a capitalului turistic si intelectual german.

Accesand site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL, posesorii unor bilete de autocar Heidelberg-Targu Frumos descopera la destinatie avantajele pozitionarii orasului de-a lungul vaii Rhine-Rift, situat pe stanga vaii Neckar, inconjurat de Konigsstuhl si de Gaisberg, remarcabile piscuri montane din zona.

Aplicati pentru o rezervare bilet pe ruta Heidelberg-Targu Frumos pentru a vizita, la destinatie, urmatoarele obiective: Hauptstrasse, cel mai lung bulevard, de o mila, care leaga centrul vechi de restul punctelor strategice ale citadelei, vechiul pod de piatra construit in stil baroc, Biserica Sf. Duh, proiectata in stil gotic tarziu, poarta Karlstor, Casa Zum Ritter Sankt George, una dintre cele mai vechi cladiri care au supravietuit succesiunii razboiaelor, realizata in stil renascentist, ori Castelul Heidelberg. Acesta din urma este o mixtura a stilurilor gotic si renascentist, prilejuind in vechime vizitele lui Goethe.

La destinatie descoperiti si bulevardul filosofilor, Philosophenweg, care se afla in prelungirea castelului vechi. Traditional, Heidelberg reprezinta cel mai reputat centru academic din perspectiva filosofica, surprinzand prin capitalul intelectual si nu numai.

Programul last-minute Heidelberg-Targu Frumos vine in intampinarea celor care doresc sa se deplaseze la costuri optime, bucurandu-se de profesionalismul proiectarii unui voiaj romano-germand de elita in conditiile constrangerii temporale.

Prin completarea unui formular de rezervare online ajungeti la destinatie fara efort: Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL scrie alaturi de partenerii sai traditia calatoriilor romano-germane caracterizate prin profesionalism, confort, siguranta si preturi accesibile! Drum bun catre Heidelberg!