Sa pornim impreuna catre Heidelberg: un oras de elita din sud-vestul Germaniei, al cincilea ca dimensiune din Baden-Wurttemberg, dupa Stuttgart, Mangeim, Karlsruhe si Freiburg im Breisgau, inclus de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL intr-un program ofertant de rute inaugurare prin transport Heidelberg  -Iasi cu autocarul.

 

Cunoscut pentru punctele sale universitare, Heidelberg este un oras popular pentru capitalul turistic antrenat, datorat spiritului romantic si pitoresc conferit de centrul vechi, realizat intr-un stil baroc, ori de Castelul omonim, aspecte lesne de vizitat daca optati pentru cursa Heidelberg  -Iasi-transport cu autocarul.

 

Situat in valea Rhinului, pe partea stanga a Neckar-ului, inconjurat de muntii Konigsstuhl -568m si Gaisberg- 375 m, Heidelberg face parte din programul de curse autocar Heidelberg  –Iasi, la preturi ofertante, caracterizate de eleganta si confort.

Proximitatile geografice ale orasului sunt generoase in vederea intreprinderii unor calatorii adiacente: Edingen-Neckarhausen, Dossenheim, Schriesheim, Wilhelmsfeld, Schönau, Neckargemünd, Bammental, Gaiberg, Leimen, Sandhausen, Oftersheim, Plankstadt, Eppelheim, toate aceste destinatii fiind posibile prin achizitionarea unor bilete de autocar Heidelberg  -Iasi.

 

Daca operati pe site-ul oficial al companiei noastre procesul de rezervare bilet pe ruta Heidelberg  -Iasi, descoperiti centrul vechi al orasului, prin contemplarea castelului omonim, aflat la 80 metri deasupra Neckarului. In randul obiectivelor turistice regasiti astfel Hauptstrasse, sau Strada Principala, un bulevard de epoca, podul Vechi, de origine medievala, Biserica Sf. Duh, realizata in spirit gotic, Catedrala Sf. George.

 

In regim last-minute Heidelberg  -Iasi puteti calatori oricand in conditii dinamice si atractive, beneficiind de profesionalismul si siguranta unui voiaj romano-german de traditie. Bulevardul filosofilor este unul dintre cele mai cautate pentru realizarea unei promenade: situat in nordul Neckarului, acesta este drumul despre care se spune in constiinta legendara a orasului ca cei mai multi filosofi se plimbau discutand ideologii semnificative, fiind un adevarat parcurs inspirational: Philosophenweg.

 

Deveniti partenerii oficiali de calatorie ai Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. prin simpla completare a unui formular de rezervare online, disponibil pe site-ul firmei. Mobilitate in navigarea electronica si in activitatea rutiera, precizie, eleganta si confort: iata cateva dintre avantajele unei calatorii marca Mayer catre Heidelberg!