Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. va ofera un program de calatorie inovativ, inaugurat prin oferta de transport Günzburg -Iasi cu autocarul, unde gasiti un oras pitoresc, recunoscut ca Große Kreisstadt, capitala a districtului Gunzburg din Swabia, Bavaria.

 

Districtul, constituit in 1972, prin combinarea oraselor Gunzburg si Krumbach, se afla de-a lungul raului Gunz, in proximitatea Dunarii,  creand astfel  o destinatie cu un profil geografic demn de admirat prin oferta Günzburg -Iasi-transport cu autocarul.

 

In randul obiectivelor turistice de care va puteti bucura operand  curse autocar Günzburg –Iasi regasiti: Biserica Doamnei Noastre- Frauenkirche, construita de Donominikus Zimmermann, castelele de Habsburg, fortareata Reisenburg si Centrul Universitar Ulm.

La preturi confortabile, bilete de autocar Günzburg –Iasi va deschid un sejur de traditie, citadela germana fiind fondata in secolul I dupa Hr. De catre romani ca fortareata in apropierea Dunarii, loc in care se va dezvolta Castelul Guntia sau Contia. Denumirea provine de la o zeita celtica, inteleasa si astazi in constiinta legendara a orasului ca zeu protector.

 

Protocolul de calatorie este expus integral pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL, unde puteti intreprinde in conditii grafice dinamice si simple pentru navigare, totodata, un proces de rezervare bilet pe ruta Günzburg –Iasi. Veti gasi prezentate in aceasta maniera programul complet al curselor romano-germane intreprinse precum si grila de discount-uri care sunt garantate elevilor, studentilor, copiilor, pensionarilor si grupurilor organizate care opteaza pentru parcurgerea unui sejur in conditii de eleganta, rafinament, confort si precizie rutiera.

 

Tot in conditii virtuale puteti opta si pentru achizitionarea unui program last-minute Günzburg –Iasi, semnificativ prin prisma avantajelor de mobilitate de care dispune cu profesionalism. Pentru a beneficia de serviciile companiei noastre, potentialii parteneri de calatorie sunt invitati sa completeze atent un formular de rezervare online, disponibil pe site-ul oficial.

 

Va multumim pentru optiunea dumneavoastra, oferindu-va toate avantajele unei calatorii europene la preturi accesibile, pentru ca parteneriatul nostru de voiaj sa devina o traditie!