Pana in landul Baden-Wurttemberg, in sud-vestul Germaniei, calatoriti, spre Freiburg, participand la programul international de itinerarii romano-germane desfasurat de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL prin Freiburg-Targu Frumos-transport cu autocarul.

Destinatia, o citadela germana situata la poalele regiunii Schlossberg si marginita de riviera Dreisam, a fost construita ca o anexa a zonei Breisgau, asezata strategic intre Padurea Neagra si Valea Superioara a Rhinului. Oferta transport Freiburg-Targu Frumos cu autocarul va directioneza catre gazda celor mai importante centre academice germane si a scaunului arhiepiscopal, Freiburg detinand pozitia de top in ierarhia centrelor intelectuale, academice si ecleziale ale Germaniei.

Inconjurata de Muntii Padurii Negre, de Rosskopf si Bromberg la est, de Schonberg si Tuniberg la sud si de dealurile Kaiserstuhl la vest, citadela germana spre care se indreapta curse autocar Freiburg–Targu Frumos cu regularitate si consecventa va dezvaluie un capital turistic si cultural inedit.

blog-statii-transport-germania-2

Achizitionand bilete de autocar Freiburg-Targu Frumos  de pe site-ul oficial al companiei, economisind timp si efort, va rezervati posibilitatea de a ajunge la destinatie intr-o citadela germana al carei turism regional incepe prin surprinderea viziunii panoramice in cadrul unui parcurs efectuat cu telecabina, de-a lungul celei mai mari rute de acest tip, de 3,6 kilometri, incepand din Gunterstal si terminand in Schauinsland.

Odata ce ati operat procesul de rezervare bilet pe ruta Freiburg-Targu Frumos accesand portalul online al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL va puteti proiecta itinerariul turistic tinand cont de urmatoarele obiective: Augustinerplatz, una dintre pietele centrale ale centrului vechi al orasului, constituind dintr-o manastire augustiniana care din 1921 devine muzeu, Centrul Munsterplatz, care reprezinta cea mai larga piata din oras, gazduind totodata si o manastire gotica, ori centrul istoric Historisches Kaufhaus, unde configuratia stilului gotic tarziu face rezonanta arhitecturala cu Ales Rathaus.

Centru universitar reprezentand numerosi laureati Nobel, Freiburg este frecventat deseori in scopuri academice. In intampinarea acestui tip de voiaj exersat in vederea unor programe de profil intelectual, pachetul de calatorie last-minute Freiburg-Targu Frumos constituie o oportunitate ideala, pe care v-o puteti insusi recurgand la completarea unui formular de rezervare online.

Preturi traditionale pentru calatorii de elita? Contactati telefonic sau online Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL.