Calatoriti alaturi de compania SC. Armin Mayer Reisen SRL catre Freiburg, oras situat in Baden-Wurttemberg, destinatie inclusa in cadrul protocolului de voiaj sustinut de oferta de transport Freiburg -Iasi cu autocarul.

 

Aflat in sud-vestul tarii, de-a lungul raului Dreisam, la poalele regiunii Schlosberg, orasul reprezinta o fosta parte a regiunii Breisgau din vestul Padurii Negre, din zona Rhinului Superior. Programul Freiburg -Iasi-transport cu autocarul este ofertant nu doar din pricina preturilor competitive si avantajoase, dar si din cauza formatului destinatiei: Freiburg ramane unul dintre cele mai faimoase si pitoresti orase germane vechi, reputate pentru centrele universitare si arhiepiscopale de care dispune.

poza-blog-statii-transport-germania-2

Citadela germana este recunoscuta totodata pentru podgoriile inegalate care sustineau in vechime cele mai importante activitati comerciale din dinamica urbei. Orasul, fondat de Konrad si Ducele Bertold al III lea al Zahringen-ului in 1120 inseamna originar, „burgul imprumuturilor libere”, pentru ca mai tarziu, constiinta legendara urbana sa il aminteasca tuturor calatorilor si bastinasilor drept „orasul fortificat al germanilor liberi” catre care  curse autocar Freiburg –Iasi se indreapta cu regularitate si consecventa.

O oportunitate viabila de a va bucura de cultura germana autentica a Freiburg-ului este reprezentata de achizitionarea unor bilete de autocar Freiburg -Iasi, direct de pe site-ul oficial al companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. Un oras destinat turismului din pricina pozitionarii geografice strategice si a climatului, Freiburg se deschide cu piatra Augustinerplatz, situata central, cuprinzand manastirea augustiniana si Muzeul omonim construit in 1921, in lista de obiective specifice adaugandu-se” Munsterplatz si piateta catedralei, Muzeul istoric al negustorilor, realizat in stil tarziu gotic, ori Castelurile de pe dealul Schlossberg.

 

Operand pe site-ul oficial al companiei, intr-o dinamica virtuala accesibila, procesul de  rezervare bilet pe ruta Freiburg –Iasi,descoperiti o destinatie cu o puternica spiritualitate manifestata in plan social, politic si cultural, simbolul citadelei fiind reprezentat de Crucea Sf. George.

 

Pentru oferta in regim last-minute Freiburg –Iasi achitati cuantumuri modeste pentru un voiaj realizat cu profesionalism chiar si in conditii concentrate de timp, bucurandu-va de mobilitatea, precizia si eleganta Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL prin simpla completarea a unui formular de rezervare online direct pe site-ul oficial al firmei.

 

Calatorim impreuna catre Freiburg pentru a descoperi Europa intr-un spirit boem si profesionist!