Situat in sud-vestul Germaniei, in cadrul districtului Rhineland-Palatinate, Frankenthal constituie destinatia de vacanta a noului itinerariu romano-german realizat de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL printr-o competitiva oferta de transport Frankenthal -Iasi cu autocarul.

 

Programul de curse Frankenthal -Iasi-transport cu autocarul este realizat catre Germania asumand ca destinatie un oras de origine augustiniana, constuit ca Erkenbetruine, gazda a unei manastiri omonime.

 

Astfel, citadela germana este semnificativa prin prisma capitalului spiritual de care dispune, curse autocar Frankenthal –Iasi indreptandu-se cu regularitate si precizie catre un oras care in secolul XVI reprezenta un real refugiu pentru olandezii perspecutati din considerente religioase. Mult mai tarziu, pe fondul acestor mutatii sociale, Frankenthal va gazdui o scoala de pictura omonima, reprezentand unul dintre cele mai importante centre de reprezentare artistica europeana a vremii.

Cumparati la preturi accesibile, ofertante si competitive bilete de autocar Frankenthal –Iasi in conditii virtuale dinamice si interactive, descoperit un burg care isi pastreaza nealterat izul medieval. Oras a fost convertit in secolul XVII in fortareata, jucand un rol important in conflagratiile politice ale timpului sau.

 

Procesul de rezervare bilet pe ruta Frankenthal –Iasi este posibil prin accesarea site-ului oficial al companiei si completarea unui formular de rezervare online, sau contactand direct o echipa de consultanti. In acest sens, unul dintre avantajele companiei noastre este asigurarea consultantei de voiaj gratuita tuturor partenerilor care doresc indrumarea noastra in vederea planificarii si consumarii unui voiaj romano-german de traditie. In aceasta maniera puteti consulta totodata grila de discount-uri acordata in mod garantat si generos copiilor, elevilor, studentilor, pensionarilor si grupurilor organizate, precum si programul international de rute romano-germane de care dispunem printr-o traditie indelungata in istoria transportului de persoane.

 

Daca optati pentru oferta in regim last-minute Frankenthal –Iasi, atunci calatoria dumneavoastra se va bucura de toate avantajele unui sejur planificat cu profesionalism, in ciuda caracterului spontan al deplasarii de care o intreprindeti. Pentru ca voiajul dumneavoastra este prioritatea noastra, va multumim pentru alegerea facuta, urandu-va drum bun!