Mentionat pentru prima data in negura secolului VIII, Bansheim constituie astazi unul dintre principalele puncte turistice si totodata o citadela de seama a regiunii Hesse, din sudul Germaniei. Situat la 22 de km de Darmstadt, 35 de km de Heidelberg, 18 km de Worms si 32 de km de Mannheim,  Bansheim reprezinta una dintre destinatiile-cheie oferite de Armin Mayer Reisen, gratie  transportui Focsani-Bansheim cu Autocar , ca ruta unica derulata intre cele doua areale romano-germane.

Prin transportul autocar Focsani-Bansheim, tinutul altadata alaturat ducatului Hesse apare astazi ca urba dezvoltata armonios, legitimand o oaza de spiritualitate germanica inedita, atat prin cultura confesionala dar si prin arsenalul de monumente turistice. Prin curse autocar Focsani-Bansheim potentialii clienti pot vizita Catedrala Alte Faktorei, Biserica St.Georg, fondata in anul 1804, ori lacasul Catedralei medievale Crescentius Graveyard, care isi incepe istoria odata cu secolul XVII.  Transportul Focsani-Bansheim cu autocarul devine astfel un voiaj cultural de amploare, gestionat in cadrul unui  itinerariu romano-german care pentru Armin Mayer Reisen se realizeaza cu profesionalism.

In fiecare prima sambata a lunii septembrie, Armin Mayer Reisen va poate aduce in mijlocul sarbatorilor germanice, participand la Festivalul Winzerfest o data cu achizitionarea biletului de autocar Focsani-Bansheim care completeaza momentele de respiro atat din calatoriile in interes de serviciu cat si in sejururile estivale, ca perioade de ragaz si buna dispozitie.

Cursa de autocar Focsani-Bansheim va arata Bansheim-ul in culorile pictorului Paul Kleinschmidt. Prin transportul Focsani-Bansheim cu autocarul va bucurati de oferte speciale ale voiajelor romano-germane, estimarile biletului de autocar Focsani-Bansheim fiind constituite de Armin Mayer Reisen chiar pe site-ul oficial al companiei.

 

Disponibile pentru toti colaboratorii la standarde internationale, cursele de autocar Focsani-Bansheim au aferente deplasarii  biletul de autocar Focsani-Bansheim in regim de reduceri pentru grupurile de persoane, elevi, studenti si pensionari.

Sunteti convinsi ca  transportul de persoane Focsani-Bansheim cu Autocar este solutia pentru vacanta dumneavoastra? Armin Mayer Reisen iti ureaza vacanta placuta!