Pana in Ettlingen, in cadrul landului Baden-Wurttemberg, calatoriti prin Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL in conditii optime de timp si de siguranta, prin programul Ettlingen-Targu Frumos-transport cu autocarul.

Aflat la 8 kilometri sud de Karlsruhe, Ettlingen reprezinta al doilea oras ca dimensiune din districtul eponim, dupa Bruchsal, fiind tinta unui transport Ettlingen-Targu Frumos cu autocarul.

In nordul Padurii Negre in regiunea superioara  a Rhinului, Ettlingen se intinde de-a lungul raului Alb, formand o panorama nemteasca specifica dimensiunii Eggenstein-Leopoldshafen, prin configurarea unei vai recunoscuta pentru capitalul turistic, si anume Valea Alb. Constituit din comunitati precum Bruchhausen, Ettlingenweier, Oberweier, orasul dezvolta programul international de curse autocar Ettlingen–Targu Frumos in maniera unei destinatii dorita din pricina proximitatilor strategie de care dispune. De la nord la sud, orasul se bucura de comunitati invecinate precum Karlsruhe, Waldbronn, Karlsbad, Marxzell, Malsch si Rheinstetten, amintind, prin formula urbana si arhitecturala, de influente romane incontestabile.

Detinatorii unor  bilete de autocar Ettlingen-Targu Frumos descopera la destinatie elemente culturale autentice precum Piatra Neptun, care comemoreaza revarsarea istorica a Rhinului, Biserica Sf. Martin, constituita pe fundamente romane, ori biserica Apostolica. Primind in 788 titlul de Ediningom, in onoarea unei donatii apartinand Abatiei Wissembourg din Alsacia, orasul primeste in 965 drepturi comerciale, din partea Imparului Otto cel Mare devenid, treptat, unul dintre cele mai importante centre economice germane. Tradia industriala a fost purtata pana in contemporaneitate, aceasta fiind directia celor mai importante calatorii de afaceri din zona.

Operati o rezervare bilet pe ruta Ettlingen-Targu Frumos pe site-ul oficial al companiei in conditii dinamice si simplu de navigat, destinatia fiind importanta in planul spiritualitatii nemtesti prin dimensiunea secularizarii pe care a cunoscut-o dupa disolutia Sfantului Imperiu Roman. Gazduind din 1821 Arhidioceza de Freiburg si unele dintre cele mai vechi biserici germane- Ettlingen Sf Martin, Liebfrauen si Herz Jesu,  orasul isi asteapta turistii pentru un itinerariu spiritual sau cultural de traditie.

Programul last-minute Ettlingen-Targu Frumos vine in intampinarea celor care trebuie sa calatoreasca sub presiunea timpului, in vreme ce completarea unui formular de rezervare online va aduce in pozitia de parteneri ai Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL prin economie de timp si de mobilitate.

Preturi traditionale pentru calatorii de elita: Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va ofera confort, siguranta si eleganta, aflate la doar un click distanta!