Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL situeaza la dispozitia clientilor sai fideli dar si a noilor parteneri de calatorie, un program dinamic si ofertant de mobilitate internationala, realizat prin Erlangen-Targu Frumos-transport cu autocarul.

Situat intr-un tinut franconian din Bavaria, Erlangen este localizat la confluenta raurilor Regnitz si Untere Schwabach, constituind una dintre cele mai prestigioase destinatii academice germanice. De aceea, transport Erlangen-Targu Frumos cu autocarul vine in intampinarea celor care calatoresc in scopuri academice sau culturale, orasul fiind dominat de Universitatea Erlangen-Nuremberg.

In randul obiectivelor de interes ale regiunii se regasesc  Universitatea Erlangen-Nuremberg, fondata in 1742 de Frederick, Margrave de Brandenburg-Bayreuth, detinand peste cinci departamente, respectiv Gradina Botanica eponima, acestea fiind puncte semnificative ale parcursului turistic realizat de cei care adera la programul  curse autocar Erlangen–Targu Frumos.

Posesorii unor bilete de autocar Erlangen-Targu Frumos pot opta pentru observarea divertismentului german intr-o nota autentica, prin participarea in cadrul festivalului anual de bere Bergkirchweih, similar Oktoberfest-ului din Munich, realiat de-a lungul a 12 zile care redau un interval cunoscut in constiinta legendara a orasului drept al cincilea sezon.

Cei care aplica pentru procesul de rezervare bilet pe ruta Erlangen-Targu Frumos direct pe site-ul oficial al companiei, in conditii interactive care ingaduie o navigare facila, pot ajunge in zone precum Am Anger, Alterlangen, Bruck, Buchenbach, Burgberg, Dechsendorf, Eltersdorf, Frauenaurach, Hausling, Huttendorf, Innenstadt, Kosbach, Kriegenbrunn, Neusses, Rothelheim, Schallershof, Steudach sau Tennenlohe, districte ale orasului Erlangen.

De asemenea, programul last-minute Erlangen-Targu Frumos va acorda un voiaj la cheie realizat in conditii de profesionalism, eleganta si costuri optime, un asemenea itinerariu romano-german venind in intampinarea celor care au nevoie sa calatoreasca sub presiunea timpului in scopuri business, antreprenoriale sau personale.

Completarea unui formular de rezervare online va aduce in calitatea de participanti la programele de transport international intreprinse de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL, oferindu-va costuri optime, traditionale, pentru voiaje de elita, caracterizate prin confort, precizie in mobilitatea rutiera si consultanta gratuita. Va uram drum bun catre Erlangen.