Alaturi de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL calatoriti catre Ellwangen, un oras semnificativ situat in districtul Ostalbkreis, din estul landului Baden-Wurttemberg. Prin oferta Ellwangen-Targu Frumos-transport cu autocarul ajungeti la destinatia supranumita si Ellwangen an der Jagst, oras situat la 17 kilometri distanta de Aalen, pe directia nordica.

Profitand de un itinerariu romano-german accesibil si ofertant, realizat la preturi modice si competitive prin transport Ellwangen-Targu Frumos cu autocarul, ajungeti de-a lungul rivierei Jagst, citadela germana fiind situata intre dealurile tinutului Swabia Alb si Virngrund, padurile din jur imbracand arealul geografic intr-o alura specific franconiana.

Prin curse autocar Ellwangen–Targu Frumos descoperiti frumusetea alpina a unei citadela care a fost fondata in secolul VII in calitatea unei asezari allemanice din granitele zonei franconiene Swabia. Aici avea sa se ridice mai tarziu o manastire benedictina, din ordinele nobilului Harilof, Episcop de Langres, denumita Ellwangen, abatie care va ocupa toate dealurile din regiune, creand o configuratie urbana traditionala, subsumata astazi orasului eponim. Manastirea, mentionata in documente inca din 814, va dezvolta o politica bizantina ampla,  configurand un for spirtual de traditie pentru teritoriul german.

Cei care detin bilete de autocar Ellwangen-Targu Frumos vor putea calatori spre destinatie descoperind o panorama specifica stilului arhitectural baroc, acesta caracterizand nu numai manastirea eponima dar si Castelul Schoenenberg, unul dintre cele mai importane obiective ale citadelei germane.

Site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL va gazdui procesul de rezervare bilet pe ruta Ellwangen-Targu Frumos in cele mai bune conditii de navigare online, oferindu-va posibilitatea de a achizitiona un loc in randul curselor romano-germane care va ofera, ca finalitate a voiajului, un oras similar, prin structura si alura estetica cu Langres, din Haut-Marne, Franta sau cu provincia milaneza Abbiategrasso.

Programele last-minute Ellwangen-Targu Frumos va ofera posibilitatea de a calatori in regim de urgenta catre destinatia dorita, cei care aplica pentru un asemenea pachet de calatorie bucurandu-se de toate avantajele unei calatorii planificate in prealabil si efectuata printr-un parc auto modern, condusa de o echipa de profesionisti. Completarea unui formular de rezervare online va va aduce in pozitia de a cunoaste gratia, precizia, eleganta si caracterul ofertant al programelor de calatorie realizate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL! Va multumim pentru optiunea dumneavoastra, urandu-va drum bun!