Cursele de transport Ellwangen -Iasi cu autocarul sunt consumate cu regularitate si precizie pe o ruta romano-germana predeterminata si configurata de Compania SC. Armi Mayer Reisen SRL. in obiectul unui sejur de elita.

 

Destinatia transportului international de persoane realizat prin programul inovativ de curse autocar Ellwangen –Iasi este desemnata de o citadela germana construita initial ca sediu al unei manastiri benedictine din Baden-Wurttemberg, la cca 100 kilometri nord-est de Stuttgart.

 

Ellwangen -Iasi-transport cu autocarul este mai curand, din pricina acestor considerente, un traseu inedit, reprezentativ pentru spiritualitatea germana: fista manastire omonima dateaza inca din 732, cand se presupune ca a fost fondat orasul. Mai tarziu, citadela devine parte integranta a imperiului princiar, care in perioada moderna va gazdui liga catolica in calutate de miscare de rezistenta la reforma protestanta.

Bilete de autocar Ellwangen –Iasi, cumparate direct de pe site-ul oficial al companiei noastre, constituie un avantaj inedit daca doriti sa vizitati la destinatie si micile suburbii incluse, precum Jagstzell, Neuler, Rotlen, Tannenberg, Wasseralfingen, Abtsgmund, Kochenburg, Aalen.

 

Printr-o rezervare bilet pe ruta Ellwangen –Iasi puteti vizita obiective adiacente precum biserica Sf. Vitus, realizata in stil romanesc, in secolul XII, ori castelul omonim orasului, ca resedinta baroca a casei Wurttemberg.

 

Programul curselor last-minute Ellwangen –Iasi precum si avantajele unei asemenea oferte sunt cuprinse in protocolul de calatorie care se afla expus atent pe site-ul oficial al companiei, cuprinzand si regimurile de discount, garantate elevilor, copiilor, pensionarilor, studentilor si grupurilor organizate, traseele generale intreprinse de compania noastra, servicii adiacente precum si preturile aferente fiecarei curse in parte.

 

Pentru a deveni partenerii companiei noastre sunteti invitati sa completati un formular de rezervare online. Siguranta, confort, precizie, mobilitate, eleganta si accesibilitate reprezinta doar cateva dintre coordonatele care definesc si sustin rutele romano-germane in conditii optime, rapide si eficiente, configurand astfel orizontul de activitate traditionala a Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. Va multumim pentru optiunea dumneavoastra, urandu-va drum bun!