O calatorie de elita la preturi ofertante, competitive, este propusa de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL catre o destinatie germana pitoreasca, prin programul international Donauwörth-Targu Frumos-transport cu autocarul.

Ne indreptam impreuna catre o citadela germana situata in Bavaria, in regiunea Swabiei, fondata, potrivit legendei, de catre doi pescari in locul de confluenta al Dunarii cu raul Wornitz. Parte a rutei numita Romantische Straße- traseul romantic, orasul este situat intre Munich si Nuremberg, la 46 de kilometric de Augsburg, ceea ce confera o particularitate panoramica aparte programului transport Donauwörth-Targu Frumos cu autocarul.

Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL opereaza curse autocar Donauwörth–Targu Frumos cu regularitate si consecventa, remarcate prin precizie in mobilitatea rutiera internationala, siguranta, confort, eleganta conferita de un parc auto modern apreciat la standarde europene, preturi accesibile si oertante, destinatia fiind exponentul politic al evenimentelor istorice de la Schellenberg.

Cei care achizitioneaza bilete de autocar Donauwörth-Targu Frumos direct de pe site-ul oficial al companiei ajung in orasul de resedinta al misticului german Margareta Ebner, al umanistului Sebastian Franck, al lui Franz Hartmann, ori al compozitorului Werner Egk.

In conditii grafice dinamice si simplu de accesat puteti opera o rezervare bilet pe ruta Donauwörth-Targu Frumos tot in portalul nostru virtual, unde veti descoperi programul complet al curselor intreprinse in plan european, rutele consumate cu precizie, regularitate si consecventa, marca Mayer, precum si costurile implicate. Noii parteneri dar si clientii fideli se bucura de oferte personalizate, programul last-minute Donauwörth-Targu Frumos venind in intampinarea celor care calatoresc constransi de factorul timp, in scopuri business, antreprenoriale, culturale ori strict personale.

Discount-urile sunt garantate elevilor, copiilor, studentilor, pensionarilor si grupurilor organizate, completarea unui formular de rezervare online constituind o cale optima de a obtine, virtual, prin economie de timp si de efort, parteneriatul de calatorie incheiat cu Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL.

Confort, traditie, mobilitate si eficienta in gestionarea costurilor- iata cateva dintre avantajele expuse de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL! Va uram drum bun catre Germania!