Calatoriti impreuna cu Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL catre Bavaria, pana in regiunea Swabiei, acolo unde Donauwörth devine noua dumneavoastra tinta turistica, prin inaugurarea rutei de transport Donauwörth -Iasi cu autocarul.

Legenda urbana spune ca citadela germana a fost fondata de doi pescari unde se afla locul de confluenta al Dunarii cu Wornitz. Treptat, orasul s-a dezvoltat, facand parte din celebrul Drum Romantic- Romantische Straße, aflandu-se situate intre Munich si Nuremberg, la 46 de kilometri in nordul Augsburg-ului, catre care va conduce oferta Donauwörth -Iasi-transport cu autocarul.

Citadela este recunoscuta pentru legendarul sau istoric: fiind unul dintre actorii regionali importanti din cadrul Razboiului de Treizeci de ani (1618-1648), orasul este gazda scenei revolutionare de la Schellenberg, aportul istoric la constiinta europeana fiind divulgat printr-o vizita intreprinsa prin curse autocar Donauwörth –Iasi.

 

Pe site-ul oficial al companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. puteti intreprinde toate demersurile necesare, in conditii virtuale dinamice si simplu de operat, in vederea achizitionarii unor bilete de autocar Donauwörth –Iasi, la costuri accesibile, rascumparand astfel siguranta, confortul, rapiditatea si eficienta calatoriei dumneavoastra. Tot in mediul online, accesarea biletelor in regim last-minute Donauwörth –Iasi este posibila in termenii completarii unui formular de rezervare online, fiind expusa pe site intreaga paleta de discount-uri a curselor romano-germane, reducerile de pret fiind garantat asigurate grupurilor organizate, copiilor, elevilor, pensionarilor si studentilor.

 

Va indemnam sa optati pentru o rezervare bilet pe ruta Donauwörth –Iasi pentru a calatori catre orasul de bastina a numeroase personalitati, dintre care amintim misticul german Margareta Ebner, umanistul Sebastian Franck, celebrul Franz Hartmann, dar si nume precum Werner Schnitzer, Manfred Schmidt ori Carolin Hingst.

 

Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. inaugureaza prin oferta de  transport Donauwörth -Iasi cu autocarul un lant de itinerarii inedite, realizate la preturi ofertante, garantand mobilitate, precizie germana precum si standarde europene pentru voiajul intreprins prin prisma unui parc auto modern, situat in coordonarea unei echipe de profesionisti si de consultanti care fac din calatoria dumneavoastra prioritatea noastra antreprenoriala, turistica si manageriala. Va multumim pentru optiunea dumneavoastra, urandu-va drum bun catre Germania!