Calatoriti intr-o citadela germana de traditie, in apropierea Padurii Negre, valorificand o panorama inedita, prin prisma ofertei de itinerarii propusa de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL prin Donaueschingen-Targu Frumos-transport cu autocarul.

Facand partea din latura sudica a landului Baden-Wurttemberg din Schwarzald-Baar Kreis, situandu-se la gura Dunarii, citadela germana reclama un bazin montan inedit, care se intinde la 13 kilometri sud de Villingen-Shwenningen, 24 de kilometri vest de Tuttlingen si 30 de kilometri nord de Swiss, din cadrul Schaffhausen-ului, aceste aspecte sporind caracterul panoramic al finalitatii unui transport Donaueschingen-Targu Frumos cu autocarul.

 

targu frumos

Daca optati pentru curse autocar Donaueschingen–Targu Frumos atunci este bine sa stiti ca Donaueschingen se intinde de la bazinul Baar din sudul Padurii Negre pana la confluenta dintre Brigacgh si Breg, tributare Dunarii.

Posesorii unor  bilete de autocar Donaueschingen-Targu Frumos descopera la destinatie un capital turistic bogat: festvalul de muzica contemporana deschide anual portile orasului din 1921 incoace, printre invitatii de seama, de-a lungul timpului, aflandu-se Paul Hindemith, Arnold Schoenberg, Pierre Boulez, Elliott Carter, John Cage si Gyorgy Ligeti.

Va invitam sa operati o rezervare bilet pe ruta Donaueschingen-Targu Frumos pe site-ul oficial al companiei daca doriti sa ajungeti in orasul care a gazduit resedintele de von Hbsburg si von Furstenberg. La preturi ofertante, puteti achizitiona pachete de calatorie indiferent de momentul ales, programele last-minute Donaueschingen-Targu Frumos fiind dedicate celor care sunt nevoiti din ratiuni de serviciu sau personale sa calatoreasca sub presiunea timpului.

Portalul nostru virtual va sta la dispozitie pentru a consulta programele romano-germane intreprinse, orarul aferent si grila de discount-uri aplicata garantat studentilor, elevilor, pensionarilor, copiilor si grupurilor organizate. Completarea unui formular de rezervare online este singurul pas care prin economie de timp si de mobilitate va aduce in calitatea de posesor al unui program de transport complet, remarcat prin flexibilitate, confort, eleganta, siguranta si precizie in mobilitatea internationala.

Pentru un sejur de elita la preturi traditionale, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL semneaza caracterul inovativ al unui itinerariu romano-german de succes!