Un oras german situtat in Padurea Neagra, la sud-vest de regiunea federala Baden-Wurttemberg, tocmai in Schwarzwald – Baar- Kreis, Donaueschingen se deschide turistilor ca destinatie a ofertelor de transport Donaueschingen -Iasi cu autocarul realizate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL intr-o regiune pitoreasca, aflata in apropierea Dunarii.

 

Catre citadela germana cu iz de bazin montan se indreapta cu regularitate si consecventa cursele Donaueschingen -Iasi-transport cu autocarul. Orasul, aflat la 13 kilometri in sudul regiunii Villingen – Schwenningen, la 24 de kilometri in vestul orasului Tuttlingen si la 30 kilometri in nordul urbei Swiss din Schaffhausen, este al doilea ca dimensiune din districtul Schwarzwald-Baar, frecventat de curse autocar Donaueschingen –Iasi.

Strabatut de confluenta a doua rauri- Brigach si Breg, burgul de alta data este atestat pentru prima data in 1292, avand un rol administrativ imperial. In ceea ce priveste arealul cultural de care dispune, orasul se manifesta printr-un festival muzical inedit, constituit prin omonimie cu urba germana si initiat inca din 1921, pentru a fi aniversat in fiecare luna Octombrie. Puteti lua parte la eveniment rezervand bilete de autocar Donaueschingen –Iasi, festivalul fiind de-a lungul vremii frecventat de nume sonore precum Paul Hindemith, Arnold Schoenberg, Pierre Boulez, Elliott Carter, John Cage, Gyorgy Ligeti.

 

Procesul de rezervare bilet pe ruta Donaueschingen –Iasi poate fi operat direct pe site-ul oficial al companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL unde puteti consulta protocolul de calatorie, programul exact de rute, precum si oferta altor servicii propuse de firma noastra, sau regimurile de discount, garantate insa studentilor, copiilor, elevilor, pensionarilor ori grupurilor organizate.

 

Intr-un mediu virtual dinamic puteti opta pentru pachetul last-minute Donaueschingen –Iasi, completand un simplu formular de rezervare online in vederea parcurgerii unui itinerariu de traditie, remarcat prin confort, siguranta, precizie, conditii moderne definite de un parc auto condus de o echipa de profesionisti si o grila de discount-uri atractiva.

 

Va multumim ca ati optat pentru un parteneriat de voiaj incheiat cu Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. Alaturi de noi, orice calatorie este un sejur de elita!