Firma Armin Mayer Reisen ofera clientilor sai o ruta deosebita de transport Cluj – Jagsthausen cu Autocar.

 

Prin transportul autocar Cluj-Jagsthausen , S.C. Armin Mayer Reisen S.R.L va propune o calatorie catre o destinatie germana aflata in limitele districtului Heilbronn. Oferta configurata prin curse autocar Cluj-Jagsthausen  va apropie de un oras unde istoria isi face simtita prezenta prin numeroasele castele si cladiri vechi, dintre care nu putem enumera decat o parte: Castelul Jagsthausen, cunoscut si sub denumirea de Castelul Idolilor, Castelul Rosu, datand inca din 1572 sau Vechea Primarie din 1513. Acesta este si unul din motivele pentru care, astazi, orasul se legitimeaza ca fiind un punct turistic important, firma noastra aducandu-va mai aproape de un sejur imbibat de aroma trecutului cu ajutorul ofertei transport Cluj-Jagsthausen  cu autocarul.

 

Bilet de autocar Cluj-Jagsthausen se inscrie intr-o gama larga de oferte, dintre care nu sunt excluse cele personalizate. Pentru acestea cursa de autocar Cluj-Jagsthausen ramane un itinerariu ce exceleaza prin frumusete si diversitate. Preturile aduc un bilet de autocar Cluj-Jagsthausen in randul criteriului de baza apreciat de catre clientii nostri fideli.

 

Firma Armin Mayer Reisen va pune la dispozitie curse autocar Cluj-Jagsthausen, printr-o calatorie la standarde internationale, avand calitatile unui voiaj modern prin detinerea unui  parc auto modern. Un avantajos pret de autocar  Cluj-Jagsthausen este disponibil in sistem de reduceri prin prisma rezervarilor prealabile voiajului, in vreme ce  un bilet de autocar Cluj-Jagsthausen va fi achizitionat de catre grupuri de persoane, elevi, studenti si pensionari cu reduceri speciale.

Pentru transport de persoane Cluj-Jagsthausen cu Autocar contactati firma Armin Mayer Reisen!