Compania Armin Mayer Reisen a pregatit clientilor sai fideli, dar si noilor sai parteneri de voiaj oferta de transport Chisineu Cris-Horb – Betra cu autocar.

 

Prin transport Chisineu Cris- Horb – Betra cu autocar, firma Armin Mayer Reisen deschide o cursa prin intermediul carora sunteti adusi in inima districtului Freudenstadt, intr-un oras regasit la sud-vest de Baden-Württemberg, intre Stuttgart în nord (aproximativ 40 km) și Rottweil, la sud (aproximativ 45 km). Oferta promovata prin curse autocar Chisineu Cris- Horb – Betra va poarta catre Hord, citadela germana, agregat al mai multe sate, dintre care se numara si Betra.

Astazi, orasul este regasit prin ruta de  transport Chisineu Cris- Horb – Betra cu autocarul, apropiind itinerariul romano-german de spiritul intreprinzator al Germaniei, aici , potentialii nostri clienti intalnind un muzeu de istorie locala, un muzeu de istorie militara in cadrul Ringmauerturm, Muzeul Apei in Ihlingen sau Muzeul Satului in Altheim, carora li se alatura pentru un plus de diversitate Proiectul Verde, Theaterdarstellung – din cadrul proiectului „Kultur im Kloster” sau zilele muzicii.

Un bilet autocar Chisineu Cris- Horb – Betra este tutelat de gama personalizata de oferte de voiaj si reprezinta un avantaj pentru cei dornici sa cunoasca Turnul Luzifer sau Biserica Sfanta Cruce – simbol al orasului.

De aceea, prin curse  autocar Chisineu Cris- Horb – Betra compania Armin Mayer Reisen desfasoara o ruta clasica pe care potentialii parteneri o asuma drept optiunea imediata a voiajului lor. Cuantumurile accesibile eticheteaza un  bilet autocar Chisineu Cris- Horb – Betra ca un punct central al optiunilor pentru un asemenea traseu romano-german realizat in colaborare cu firma noastra.

Compania Armin Mayer Reisen pune la dispozitia colaboratorilor sai  curse autocar Chisineu Cris- Horb – Betra,  pentru trasarea unui voiaj de elita prin prisma parcului auto modern de care dispune . Un pret autocar  Chisineu Cris- Horb – Betra la cuantumuri reduse este personalizat prin aplicarea unor rezervari prealabile calatoriei.

 

Pentru grupuri de persoane, elevi, studenti si pensionari, un bilet autocar Chisineu Cris- Horb – Betra poate fi achizitionat in baza protocolului de calatorie, la tarife speciale.

Oferta de transport   Chisineu Cris- Horb – Betra cu Autocar  este alegerea dumneavoastra pentru un sejur de vacanta? Compania Armin Mayer Reisen va invita sa porniti la drum impreuna!