In apropiere de vestul orasului Kraichgau, la cca 20 kilometri nord-est de Karlsruhe, descoperiti o citadela germana fascinanta, Bruchsal constituind destinatia la cheie a unui transport Bruchsall -Iasi cu autocarul, realizat de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. in cadrul unui program international de itinerarii turistice.

 

Reprezentand cel mai mare oras ca suprafata din districtul Karlsruhe, Bruchsal include nenumarate orase si urbe in configuratia sa teritoriala precum Bad Schonborn, Forst, Hambrucken, Karlsdorf-Neuthard, Kraichtal, Kronau, Oberhausen-Rheinhausen, Ostringen, Phillippsburg, Ubstadt-Weither si Waghausel, catre toate aceste puncte regionale putand sa calatoriti daca optati pentru Bruchsall -Iasi-transport cu autocarul.

Aflat de-a lungul rivierei Rhinului superior, orasul german se invecineaza cu orase importante din teritoriul landului pe care il curpinde precum Baden, Ubstadt-Weither, Kraichtal, Bretten, Gondelsheim, Walzbachtal, Weingarten, Stutensee si Karlsdorf-Neuthard, catre care puteti manifesta o mobilitate extinsa daca optati peentru curse autocar Bruchsall –Iasi.

 

Cumparati la preturi accesibile si in cadrul unui program international de transport de persoane bilete de autocar Bruchsall –Iasi castigand astfel un teren pentru contemplare inedit, lista obiectivelor turistice fascinante incepand chiar cu Castelul Bruchsal, construit in stil baroc in secolul XVIII ca resedinta arhiepiscopala. Cuprinzand Poarta Famian si Catedrala Curii, castelul a fost reconditionat in stil modern si oferit vizitatorilor spre cunoastere.

 

Alte obiective semnificative, in acest sens, sunt reprezentate de Biserica Sf. Petru, Inchisoarea de stat, poreclita in constiinta legendara Cafe Achteck, intr-un spirit ironic, Muzeul Bruchsal sau Gradinile din Belvedere, pentru vizitarea acestora fiind suficienta o rezervare bilet pe ruta Bruchsall –Iasi.

 

Pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. este cuprins protocolul de calatorie insotit de grila de programe, grila de discount-uri ori paginile dedicate ofertelor speciale de transport international de persoane si alte servicii. Tot aici, veti gasi expusa oferta generoasa in regim last-minute Bruchsall -Iasi, pentru care va invitam sa completati in conditii dinamice, virtuale si interactive, un formular de rezervare online.

 

Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. va multumeste pentru optiunea dumneavoastra, urandu-va drum bun catre Germania!