Aflat in vestul orasului Kraichgau, la cca 20 kilometri nord-est de Karlsruhe, in landul Baden-Wurttemberg, Bruchsal isi deschide portile de citadela germana clasica tuturor turistilor care opteaza pentru un sejur international de traditie realizat de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL prin programul Bruchsal-Targu Frumos-transport cu autocarul.

Localizat de-a lungul rutei memoriale Berha Benz, Bruchsal este cel mai mare oras al districtului Karlsruhe, cunoscut drept unul dintre cele mai mari catalizatoare economice germane din aceasta zona. Incluzand orase mai mici precum Bad Schonborn, Forst, Hambrucken, Karlsdorf-Neuthard, Kraichtal, Jronau, Oberhausen-Rheinhausen, Ostringen, Philippsburg, Ubstadt-Weiher si Waghausel, citadela germana este o destinatie optima, posibila prin transport Bruchsal-Targu Frumos cu autocarul, ingaduind o mobilitate ampla in regiuni adiacente. In acest sens, va multiplicati sansele unui sejur german complet, locatia fiind predominant aleasa, din aceste considerente, pentru deplasari de ordin economic, antreprenorial, administrativ si cultural.

 

Curse autocar Bruchsal–Targu Frumos va conduc intr-un oras german care se invecineaza, in sensul acelor de ceasornic, de la nord la sud, cu Forst, Ubstadt-Weiher, Kraichtal, Bretten, Gondelsheim, Walzbachtal, Weingarten, Stutensee si Karlsdorf-Neuthard.

Beneficiind de aceasta pozitionare strategica, turistii care sunt posesorii unor bilete de autocar Bruchsal-Targu Frumos pot intreprinde nu doar calatorii in regiunile situate in proximitate, dar pot intreprinde si o incursiune culturala germana, luand la cunostinta de obiectivele din zona. Castelul Bruchsal, construit in stil baroc in secolul XVIII, servind vree indelungata drept resedinta a Arhiepiscopului Speyer, adaposteste muzee si capele reprezentative pentru constiinta legendara si istorica a citadelei, in reme ce Belvedere descopera un complex rezidential de curte care gazduieste unele dintre cele mai frumoase gradini care intregesc panorama arhitecturii urbane naturale.

Operand o rezervare bilet pe ruta Bruchsal-Targu Frumos pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL descopriti Catedrala Sf. Petru, Biserica Sf. Fecioare, Biserica Lutherana, Piateta publica ori inchisoarea construita in 1848 sub numele de Octagon Cafe sau Cage Achteck.

In intampinarea turistilor care sunt constransi sa calatoreasca sub presiunea timpului, programul last-minute Bruchsal-Targu Frumos propune, la preturi optime, intreprinderea unui voiaj romano-german ofertant si realizat cu profesionalism, printr-un parc auto modern apreciat la standarde europene. In masura timpului disponibil, la destinatie, puteti strecura o scurta vizita catre Gradinile Belvedere sau catre Teatrul Bruchsal. Simpla completare a unui formular de rezervare online va aduce in pozitia de parteneri ai Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. Preturi de traditie pentru sejururi de elita- este secretul companiei noastre in edificarea unei adevarate culturi europene a transporturilor de persoane romano-germane!