Firma SC Armin Mayer Reisen Srl va propune pentru sezonul estival al anului 2012 un itinerariu bavaric, care reuneste atmosfera rustica si totodata medievala a Brasovului autohton, cu perfecțiunea arhitecturală germanică a citadelei Karlsruhe, prin transportul Brasov-Karlsruhe cu autocarul.

Oferta livrata prin curse autocar Brasov-Karlsruhe permite alegerea unui traseu autentic din inima Transilvaniei pana in Karlsruhe, fosta capitala a land-ului Baden-Württemberg, situata la cca. 65 de km de Stuttgart si cca. 60 km de Mannheim.

Transportul intre cele doua areale turistice este realizat la un pret de autocar Brasov-Karlsruhe (dus-intors) afisat pe site-ul compania, parcurgand orasele de tranzit Augsburg, Budapesta, Munchen si Viena. Aferent ofertei de transport, biletul de autocar Brasov-Karlsruhe este achizitionat de catre grupurile de persoane printr oferte de pret personalizate in functie de numarul acestora.

Cursa de autocar Brasov-Karlsruhe este un traseu romano-german al carui itinerariu este impregnat de ocultari ale istoriei. Karlsruhe este un oras-memorial, Karl Wilhelm, fondator al acestei citadele, fiind înmormântat în piramida de piatră din Marktplatz. Transportul Brasov-Karlsruhe cu autocarul reprezinta optiunea ideala daca doriti sa vizitati Karlsruhe, denumit „orasul evantai”, dupa rigoarea arhitecturala care rupe traditia cu medievalismul german clasic.

Pentru o promenada pe strazile radiale ale orasului de bastina al scriitorului Joseph Victor von Scheffel si al filosofului  Peter Sloterdijk, traseul prevazut prin biletul de autocar Brasov-Karlsruhe, respectiv costurile totale estimate prin pret de autocar Brasov-Karlsruhe permit o vacanta in care pasiunea pentru pamantul bavarez renunta la mituri.

Firma SC Armin Mayer Reisen Srl dispune de autocare moderne clasificate la standarde internationale, in materie de dotari, confort si siguranta, cursele autocar Brasov-Karlsruhe inscriindu-se in oferta unui program amplu, care efectueaza transporturi externe de persoane din orice oras al tarii catre punctele turistice contractate prin oferta mentionata. Pentru a beneficia de reducerile pretului de autocar  Brasov-Karlsruhe este necesara efectuarea unei rezervari prealabile. Mentionam faptul ca biletul de autocar Brasov-Karlsruhe este achizitionat in regimul reducerilor de pret pentru grupuri de persoane, elevi, studenti si pensionari.

Rezervarile online pentru transportul de persoane Brasov-Karlsruhe cu Autocar se poate face direct pe site-ul companiei.